Σασμός Spoiler: Αστέρης και Μαθιός πετάνε τον Σταύρο στον γκρεμό

Ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με την οργή του Αστέρη και του Μαθιού, στη σειρά Σασμός. Οι τρεις τους θα βγάλουν τα όπλα και θα παλέψουν για τον μικρό Πετρή, αλλά και για την Αργυρώ Βρουλάκη..

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Σταύρος αρπάξει το παιδί από το σπίτι. Στόχος του είναι να ισοπεδώσει την Αργυρώ, κάνοντάς τη να πονέσει για το κακό που έκανε στον γάμο και στην οικογένειά τους.

Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της. Μόλις συνειδητοποιεί πως το μωρό λείπει από την κούνια, τρελαίνεται. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδώρου στο περιοδικό Τηλεόραση, ο Σταύρος θα κρύψει το μωρό στο σπιτάκι στο βουνό.


Σταύρος, Αστέρης και Μαθιός στον γκρεμό!
Μόλις ο Αστέρης και ο Μαθιός φτάσουν στα ίχνη του, ο Σταύρος θα αποτρελαθεί. Αμέσως, θα δώσει το μωρό στον Βαγγέλη και θα μπει στο αυτοκίνητο. Ένα ατελείωτο κυνηγητό θα ξεκινήσει στη σειρά Σασμός, με τον Σταύρο να οδηγεί μπροστά και τον Αστέρη με τον Μαθιό να τρέχουν πίσω του!

Σε κάποια φάση, οι Σταματάκηδες θα καταφέρουν να εγκλωβίσουν τον Σταύρο, κοντά στον γκρεμό. Με μία απότομη κίνησή του, ο Σταύρος θα σύρει το αυτοκίνητο στο γκρεμό και θα χάσει τις αισθήσεις του.

Ο Αστέρης και ο Μαθιός θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του θα είναι τραγική. Ο Βαγγέλης θα δώσει το μωρό πίσω στην Αργυρώ και θα λυγίσει πλάι στον τραυματισμένο αδελφό του.. Μία σκηνή που αναμένεται να κόψει την ανάσα, πλησιάζει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *