Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακήΟι εντάσεις στο κελί συνεχίζονται. Η Αθηνά ζει έναν εφιάλτη μέσα στη φυλακή, με την Μαρία και την Μαργαρίτα να παλεύουν να την σώσουν, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, καθώς οι συγκρατούμενές της δε την συμπαθούν και της το δείχνουν διαρκώς.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή

Είναι μία γυναίκα πλούσια, η οποία κατηγορείται για φρικτά εγκλήματα. Παρουσίαζε τον εραστή της ως γιο της και τώρα πρέπει να πληρώσει για το λάθος της δολοφονίας του… Φυσικά, όσο κι αν ισχυρίζεται πως δε διέπραξε το φόνο, κανείς δε την πιστεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχονται τα ύστερα του κόσμου

Η Βαγγελιώ είναι ο φύλακάς άγγελός της, όμως δε μπορεί να την προστατεύει από τα πάντα. Άλλωστε κι εκείνη έχει συγκεκριμένο στόχο: Κάποιος τις δίνει οδηγίες να καταστρέψει την Αθηνά Βρεττάκου.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή

Έτσι, μία ημέρα, η Αθηνά δέχεται μία φρικτή επίθεση μέσα στη φυλακή, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το TV24 και την Μαρία Μεταξητινού, κάποιος μαχαιρώνει την Αθηνά και την αφήνει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Αμέσως, όλοι τρέχουν να τη βοηθήσουν, με την ηρωίδα μας να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Η Μαρία μαθαίνει για την είδηση και καταρρέει. Η Μαργαρίτα τρέμει στην ιδέα πως θα πάθει μεγάλο κακό η κόρη της, εάν δε βγει άμεσα από το κελί!Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *