Σασμός Spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Αστέρης την αλήθεια για το παιδί

Η μεγάλη αυτή στιγμή δε θα αργήσει να φτάσει. Ο Αστέρης θα μάθει πολύ σύντομα την αλήθεια για το παιδί του, στη σειρά Σασμός. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο και η σχέση του με την Αργυρώ θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά..

Όσο κι αν εκείνη προσπάθησε να το κρύψει, η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος. Πατέρας και γιος θα αγκαλιαστούν σφιχτά, χωρίς ο Αστέρης να γνωρίζει πως το παιδί αυτό είναι δικό του. Ο Σταύρος, νομίζοντας πως απέναντί του έχει τον Χρήστο, θα του εμπιστευτεί περισσότερα από όσα πρέπει.

Φυσικά, η Αργυρώ δεν έχει ιδέα. Χαίρεται που ο σύζυγός της βρήκε έναν καλό φίλο στην Κρήτη. Αυτό θα τον κάνει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στο νησί… Ο Αστέρης συνεχίζει να τον κοροϊδεύει, αποσπώντας πληροφορίες. Μία από αυτές, θα είναι και η αρχή του τέλους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός θέλει να ντυθεί γαμπρός πριν μπει φυλακή

Σασμός Spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Αστέρης την αλήθεια για το παιδί

Ο Σταύρος θα αποκαλύψει στον καλό του φίλο πως ο μικρός Πετρής δεν είναι γιος του. Το σοκ θα είναι τεράστιο. Ο Αστέρης θα μάθει πως το παιδί αυτό ίσως είναι δικό του, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, η ηλικία του μικρού προδίδει την σκληρή αλήθεια.

Η καρδιά του θα κοπεί στα δύο. Πώς μπόρεσε η Αργυρώ να του κρύψει κάτι τέτοιο; Η ελπίδα μέσα του πως θα φτιάξει την οικογένεια που τόσο πολύ ήθελε πλάι στην Αργυρώ, φουντώνει. Έρχεται η στιγμή της διεκδίκησης…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση