Η Γη Της Ελιάς: Μυρτάλη Και Ισμήνη Ανοίγουν Επιχείρηση Στη Μάνη

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Μυρτάλη Και Ισμήνη Ανοίγουν Επιχείρηση Στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Μία ευχάριστη εξέλιξη έρχεται για να φέρει χαρά σε αρκετούς πρωταγωνιστές. Η Μυρτάλη και η Ισμήνη έρχονται όλο και πιο κοντά στην γη της ελιάς, με τον Λυκούργο να παίρνει μία ανάσα αισιοδοξίας.

  • Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ισμήνη ανοίγουν επιχείρηση στη Μάνη

Η κόρη του έχει περάσει πολύ δύσκολα και θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη. Η Μυρτάλη και η Μαρίνα είναι η καλύτερη παρέα για το παιδί του, το οποίο ξεσκάει κάνοντας βόλτες στη Μάνη, αδιαφορώντας για τα κουτσομπολιά που ακούει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ράκος Η Μαρίνα Μετά Την Αποκάλυψη

Η Μυρτάλη έχει βρει δύναμη στο πλευρό της, όπως αντίστοιχα και η Ισμήνη. Μαζί κάνουν συζητήσεις για τη ζωή τους, αλλά και για το μέλλον. Μία νέα επιχειρηματική ιδέα είναι έτοιμη να ανθίσει στη Μάνη. Τί σχεδιάζουν οι δύο πρωταγωνίστριες;

Η Μυρτάλη εκφράζει τις ανησυχίες της για το μέλλον. Μετά την άρνηση του Ισίδωρου να της παραχωρήσει ένα μέρος της περιουσίας, αισθάνεται φύλλο στον άνεμο. Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη θέλει να σταθεί ξανά στα πόδια της, χωρίς να εξαρτάται από τον πρώην της.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης ερωτεύεται την Φιλιώ

Έτσι, όλα οδηγούν τις δύο ηρωίδες στο νέο τους, τεράστιο βήμα. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη ανοίγουν τη δική τους επιχείρηση, στην γη της ελιάς. Η αγάπη τους για τα καλλυντικά είναι τεράστια.

Μία μικρή εταιρεία καλλυντικών θα κάνει τα βήματά της, προσελκύοντας -για αρχή- τις γυναίκες της Μάνης. Αγνά συστατικά, φυτικά και μία δουλειά βασισμένη στο μεράκι και στην αγάπη για το αντικείμενο.

Ο Λυκούργος θα στηρίξει το βήμα τους αυτό. Μία νέα φιλία και συνεργασία γεννιέται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *