Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Η εμφάνιση στην Μάνη του Δημοσθένη θα σημάνει το ξεκίνημα νέων συγκρούσεων και ανατροπών στη «Γη της Ελιάς».  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Ο αδίστακτος Δημοσθένης από τη στιγμή που πατά το πόδι του στην Αρεόπολη κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους του συντοπίτες του. Δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να ξεφύγει από τους στόχους που έχει θέσει και γι’ αυτό αρχίζει και παίρνει τα μέτρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο

Ο πιο στενός του συνεργάτης ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος – ο συμβολαιογράφος της Αρεόπολης – όντας ερωτευμένος με την Ισμήνη θα δούμε στη συνέχεια να ζητά από το αφεντικό του τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις κοινές τους δραστηριότητες προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον επικείμενο γάμο του στην Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Ο Δημοσθένης ενάντια στον Κωνσταντίνο

Ο Δημοσθένης δεν πιστεύει στ’ αυτιά απ’ όσα ακούει από το στόμα του άμεσου συνεργάτη του και του απαντά με σκληρό τρόπο: «Κωνσταντίνε τι είναι αυτά που λές; Δεν σε αναγνωρίζω. Πρόσεξε τι θα λες από δω και πέρα γιατί θα το μετανιώσεις πικρά. Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη, πετά τον Στέφανο στο δρόμο

Ο Δημοσθένης μάλιστα προκειμένου να γίνει πιο πειστικός απέναντι στον Κωνσταντίνο ετοιμάζεται να του δώσει ένα γερό μάθημα προκειμένου να τον συνετίσει. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *