Η Γη της Ελιάς: Άρρωστος ο Πότης – Ανησυχία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Άρρωστος ο Πότης – Ανησυχία στη ΜάνηΟ Πότης συνειδητοποιεί πως είναι άρρωστος και τρέχει αμέσως στην Αντιγόνη, στην γη της ελιάς. Κάποιες αδιαθεσίες και δυσκολίες στην καθημερινότητά του, έχουν κάνει τον καφετζή να ανησυχήσει για το μέλλον του.  Η Γη της Ελιάς: Άρρωστος ο Πότης – Ανησυχία στη Μάνη

Όλοι βρίσκονται σε τεράστια αναστάτωση. Η Αντιγόνη υποδέχεται στο ιατρείο της τον Πότη και τον περνά από μία σειρά εξετάσεων, για να δουν τι τρέχει με την υγεία του. Μετά από αρκετή ώρα, η γιατρός καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με το ζάχαρο του ασθενούς της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης γίνεται δολοφόνος

Ανακοινώνει στον Πότη πως δεν είναι άρρωστός, απλώς πρέπει να προσέξει και να αλλάξει στάση ζωής, στην γη της ελιάς. Εκείνος, αποφασίζει να δει τη ζωή αλλιώς και ξεκινάει μαζί με τον Λεωνίδα περιπάτους στο βουνό.

Υιοθετεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αποβάλλοντας τις τοξίνες. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και στον χώρο της πολιτικής, στηρίζοντας τον Ισίδωρο Βρεττάκο στον προεκλογικό του αγώνα. Γεμίζει όλο το καφενείο με αφίσες του και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Έστησε όλη αυτή την πλεκτάνη για να κλείσει στόματα…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *