Σασμός Spoiler: Άσπα και Παύλος οργανώνουν τη δολοφονία του Κώστα

Σασμός Spoiler: Άσπα και Παύλος οργανώνουν τη δολοφονία του ΚώσταΟ Παύλος και η Άσπα έδωσαν ιερό όρκο στην κηδεία του Άγγελου, στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Κώστας πιάστηκε στην παγίδα του Φραγκιαδάκη, οι Σταματάκηδες αθωώθηκαν. Ο Κώστας ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και αμέσως οι αρχές τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Παύλος και η Άσπα έδωσαν ιερό όρκο στην κηδεία του Άγγελου, στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Κώστας πιάστηκε στην παγίδα του Φραγκιαδάκη, οι Σταματάκηδες αθωώθηκαν. Ο Κώστας ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και αμέσως οι αρχές τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φρικτά βασανιστήρια για την Αθηνά στη φυλακή

Παρόλο που ο πραγματικός ένοχος “πιάστηκε”, η Άσπα δε μπορεί να ηρεμήσει. Το μόνο που ζητά είναι εκδίκηση και θέλει να κάνει τα πάντα για να τον δει νεκρό! Όσο κι αν η Μαρίνα και η Αργυρώ προσπαθούν να την καθησυχάσουν, εκείνη δεν ακούει κανέναν.

Η Άσπα συνειδητοποιεί πως μόνον ο Παύλος μπορεί να τη βοηθήσει, στη σειρά Σασμός. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Μαρία Μεταξητινού, οι δύο συγγενείς συνεργάζονται, για να εξοντώσουν τον δολοφόνο!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα

Συγκεκριμένα, παρόλο που ο Παύλος υποσχέθηκε στην γιαγιά Ειρήνη να μην ανοίξει νέο κύκλο αίματος, τώρα δίνει εντολή σε δικά του άτομα στη φυλακή να αποτελειώσουν τον Κώστα, όπως έγινε με τον Βασίλη Σταματάκη.

Σασμός Spoiler: Άσπα και Παύλος οργανώνουν τη δολοφονία του Κώστα

Θα καταφέρει ο Κώστας να επιβιώσει από την οργή των δύο πονεμένων αυτών ανθρώπων; Όλα κρέμονται από μία κλωστή και η Άσπα είναι διατεθειμένη να βάψει τα χέρια της με αίμα, προκειμένου να λυτρωθεί η ψυχή του αγαπημένου της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *