Σασμός – Μαρίνα: «Αν η Αργυρώ αγαπάει ακόμα τον Αστέρη…»

Μαρίνα και Αντώνης αναπληρώνουν όλο τον χαμένο χρόνο που έχασαν όλο αυτό το διάστημα, στην σειρά Σασμός. Οι δυο τους, όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα που ακολουθεί, συζητούν για την σχέση τους, το μέλλον τους αλλά και για την Αργυρώ, όπου η Μαρίνα εκφράζει στον Αντώνη τις ανησυχίες της. Σασμός – Μαρίνα: «Αν η Αργυρώ αγαπάει ακόμα τον Αστέρη…»

Η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ στην σειρά Σασμός

Ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαρίνα λέει στον Αντώνη για τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού και ότι η ήλθε η ώρα να προχωρήσουν κι εκείνοι, αφού και η γιαγιά Ειρήνη τους δίνει το πράσινο φως.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πετάει τη μάνα του από τις σκάλες

Οι δυο τους εκτός από αυτό συζητούν και για την Αργυρώ με την Μαρίνα να μιλάει ανοιχτά στον Αντώνη και να του λέει πως αν η Αργυρώ, που είναι τώρα μαζί με τον Σταύρο, αγαπάει ακόμα τον Αστέρη, αυτό είναι μια μεγάλη δυστυχία. Η Μαρίνα κάτι τέτοιο δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται όπως λέει, με τον Αντώνη να κάνει ότι μπορεί για να την κάνει να ξεχαστεί λίγο.  Σασμός – Μαρίνα: «Αν η Αργυρώ αγαπάει ακόμα τον Αστέρη…»

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Λάμπρος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *