Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έρθουν με μια μεγάλη ανατροπή στα spoilers ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός.  Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Μοιραστήκαμε μαζί σας ένα spoiler που έλεγε πως ο Καραπάνος θα σκοτώσει τον Γεράσιμο, τον γιο του, χαρίζοντας στους τηλεθεατές σκηνές, βγαλμένες από αρχαία τραγωδία. Η απόλυτη ανατροπή στον Σασμό ήρθε όμως και θα δούμε πως τελικά ο Καραπάνος πέφτει νεκρός για να σώσει τον Γεράσιμο.

Ο Γεράσιμος που δεν αντέχει άλλο να κρύβει την αληθινή ταυτότητα του από την Στέλλα της αποκαλύπτει ότι είναι ο γιος του Βλάση Καραπάνου. εξηγώντας της πως εκείνος δεν έχει ιδέα ότι το χαμένο του παιδί είναι ο υπαστυνόμος Γεράσιμος Χριστογιάννης.

Σασμός: Η αλήθεια για τον θάνατο του Γεράσιμου είναι διαφορετική από διαφορετικές πηγές.

Στην καρδιά του ισοβίτη πάντα υπάρχει ένα αγκάθι. Είναι η απόρριψη από τον γιο του ο οποίος υπό την επιρροή της μητέρας του, από την γυναίκα του Καραπάνου, τον έχει απαρνηθεί. Δεν θέλει να τον δει, να πάρει οτιδήποτε από ‘κείνον, μέχρι που έχει αλλάξει και το όνομά του.

Ο Καραπάνος επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη από το Μάκη και να τον σφίξει στην αγκαλιά του. Ο Καραπάνος, το αφεντικό του υποκόσμου, σκληρός, βίαιος, αδίστακτος αλλά και με μία βαθιά αίσθηση του δικαίου δίνει εντολή εξόντωσης του υπαστυνόμου Γερασίμου Χριστογιάννη χωρίς να ξέρει πως είναι γιος του.

Ο Αντώνης και ο Γεράσιμος από την στιγμή που ενημερώνονται για την απόδραση του Καραπάνου εξαπολύουν ανελέητο ανθρωποκυνηγητό. Ο Καραπάνος αναζητά αυτούς που βοήθησε για να τον κρύψουν. Πηγαίνει στη Στέλλα που του χρωστάει την αθώωση του Αστέρη όταν τη βοήθησε να ανακαλύψει τη Σεμίνα, αυτόπτη μάρτυρα στο θάνατο του Πετρή.

Σασμός: Ύποπτοι για δολοφονία Μαθιός και Αστέρης

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, εκείνη αναλαμβάνει να τον κρύψει και ζητά τη βοήθεια του Μάθιου. Άλλωστε και αυτός χρωστάει στον Καραπάνο την αθώωση του αδερφού του. Μία καλή κρυψώνα είναι το σπιτάκι στο βουνό. Εκεί θα κρυφτεί ο δραπέτης.

Στο μεταξύ, οι μπράβοι του Καραπάνου γυρεύουν ευκαιρία να σκοτώσουν τον Γεράσιμο. Λίγο πριν τον πυροβολήσουν για να τον σκοτώσουν ο Καραπάνος που έχει μάθει από τη Στέλλα ότι ο Γεράσιμος είναι γιος του παίρνει τη θέση του, τραυματίζεται βαρύτατα και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο που φρουρείται.

Έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει στον Γεράσιμο πώς έμαθε την τελευταία στιγμή ότι είναι ο γιος του και προσπαθούσε να τον σώσει από τους ίδιους τους μπράβους του ωστόσο η εντολή εκτέλεσης παραμένει και ο Γεράσιμος πρέπει να φύγει οριστικά από το νησί για να σώσει τη ζωή του. Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Σασμός – Μαρίνα: «Αν η Αργυρώ αγαπάει ακόμα τον Αστέρη…»

Πατέρας και γιος λίγο πριν ξεψυχήσει ο πρώτος, έχουν συμφιλιωθεί. Τώρα ο σκληρός ισοβίτης Καραπάνος μπορεί να φύγει από τη ζωή ήσυχος αφού βρήκε τον γιο του και ζήτησε συγγνώμη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *