Η Γη της Ελιάς: Η Εύα κάνει μήνυση στην Αρετή

Κι όμως η Εύα θα περάσει στην αντεπίθεση και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της, όσον αφορά την Αρετή. Η ίδια όπως θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς θα καλέσει τον Λυκούργο με σκοπό να συζητήσουν για το θέμα της Αρετής και πως μπορεί η ίδια να το χειριστεί. Η Εύα αποφασίζει να καταθέσει μήνυση εναντίον της ζητώντας χρήματα για ηθική βλάβη και προσβολή της τιμής και της αξιοπρέπειάς της. Τι συμβουλές θα της δώσει ο Λυκούργος ακούγοντάς την;  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα κάνει μήνυση στην Αρετή

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Τι θα δούμε απόψε 26/5 στην Γη της Ελιάς;

Ο Ισίδωρος ανακαλύπτει πως η Φανή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα κι αρχίζει να απολαμβάνει την παρέα της. Μια τυχαία συνάντηση με τη μικρή Αγγελική τον γεμίζει συγκίνηση κι έτσι παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα για να τη γνωρίσει καλύτερα. Η Εύα συστήνει τον αδελφό της, τον Άρη, στην κοριτσοπαρέα κι εκείνος δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος από την Ευτυχία.

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία μεσολαβεί για να ενώσει Στάθη και Αρετή

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αγκαλιάζει την Εύα και σκέφτεται την Αρετή

Η Εύα νιώθει πως ο Στάθης δεν την υπολογίζει όσο εκείνη και είναι διστακτική ως προς την μόνιμη μετακόμιση στη Μάνη. Παράλληλα, ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να φύγει για την Ισπανία και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Τέλος, η Εύα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, καταθέτει μήνυση κατά της Αρετής Καπερνάρου καθώς δεν μπορεί να υπομένει άλλο την συμπεριφορά της προς το πρόσωπο της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση