Σασμός – Η Καλλιόπη στα άκρα: «Σκοτώστε τον μωρέ!»

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται, για να κόψει την ανάσα. Ο Μαθιός υποφέρει στα χέρια του Ευθύμη και η Καλλιόπη δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι, στη σειρά Σασμός… Ο αδίστακτος εγκληματίας ζητά τα χρήματα του Στεφανή και απειλεί να φτάσει στα άκρα. Στόχος του είναι να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, με κάθε κόστος.

Ο Μαθιός, απελπισμένος από αυτή την κατάσταση, ζητά δανεικά από παντού. Απευθύνεται στα ξαδέλφια του, γεμάτος απόγνωση. Τα ξαδέλφια μιλούν με τη θεία τους και της αποκαλύπτουν πως ο γιος της ζητά λεφτά από’ που μπορεί να ζητήσει..

Η Καπετάνισσα τρελαίνεται! Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν τον Ευθύμη, να καταστρέφει από το πουθενά την οικογένειά της; Αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει στα ίσα, ανακοινώνει στα ανίψια της πως η λύση δεν είναι τα λεφτά, αλλά… ο θάνατος!

Έτσι, η Καλλιόπη δίνει εντολή θανάτου για τον Ευθύμη, αγνοώντας τις συνέπειες, στη σειρά Σασμός. Η θεία στρέφει τα ανίψια της κατά του εχθρού, με τα όπλα να βγαίνουν στη φόρα! Κανείς δεν είναι σε θέση να σκεφτεί λογικά..

Το πρώτο χτύπημα είναι γεγονός: Τα ξαδέλφια του Μαθιού σπάνε το μαγαζί του Ευθύμη, με την πρώτη αυτή προειδοποίηση να τρομάζει τον εγκληματία.. Ένας νέος πόλεμος έχει ξεκινήσει!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *