Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 208 , 209 , 210 Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 208 στις 1/06/2022
Επεισόδιο 208
Τετάρτη

Ο Αλέξης παραδίδει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα στον Κουράκο και αυτός τα επιστρέφει στην Μαργαρίτα η οποία τα κρύβει ξανά. Η αστυνομία ετοιμάζεται και είναι σε επιφυλακή.

Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Ισίδωρο πως έχει διαλυθεί ψυχολογικά από την ώρα που είδε την φωτογραφία και ζητάει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της μικρής. Η Βασιλική και ο Φίλιππος ξεκινάνε να ειδοποιούν γνωστούς και φίλους για τη γαμοβάπτιση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της δίκης αλλά ο Ιάκωβος τους καθησυχάζει.

Η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη έρχεται στη Μάνη και τα λέει με την Αρετή… Ο Αποστόλης επισκέπτεται την Ευτυχία και κάνει ακόμη μια προσπάθεια να την μεταπείσει… Αργότερα ο Άρης θα μάθει για την σχέση που είχαν μεταξύ τους. Οι δύο άντρες με τις φουλ φέις μάσκες και τα πιστόλια επιστρέφουν στο σπίτι της Μαργαρίτας, ακινητοποιούν τον Αλέξη, παίρνουν το σακβουαγιάζ και φεύγουν.

Διαβάστε Επίσης  Ε. Λέκκας: Ο σεισμός δεν συνδέεται με το ρήγμα της Αταλάντης αλλά με το ρήγμα της Λοκρίδας

Η Μαργαρίτα αμέσως ειδοποιεί τον Κουράκο και η επιχείρηση της αστυνομίας αρχίζει…Η Εύα βλέπει στεναχωρημένη από μακριά τον Στάθη και βουρκώνει. Αργότερα ο Στάθης θα την επισκεφτεί στο σπίτι της. Η Βασιλική πηγαίνει στον ελαιώνα για να βρει τον Στέφανο.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209 στις 2/06/2022
Επεισόδιο 209
Πέμπτη

Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη. Αυτός της λέει ότι τα βρήκε με τον γιό του αλλά η Εύα περιμένει να ακούσει άλλα πράγματα και υπάρχει μια μικρή ένταση στη συζήτηση… Ο Ισίδωρος έχει αρχίσει τις συχνές επισκέψεις στο καφενείο ενόψει τηςυποψηφιότητάς του για δήμαρχος. Η μέρα της δίκης της Μαρίνας πλησιάζει και ο Λυκούργος προετοιμάζει τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Ο Στέφανος λέει στην Βασιλική πως δεν θέλει να φύγει και να είναι τσακωμένοι. Εκείνη του απαντάει πως για να τα βρούνε θα πρέπει πρώτα να συγχωρέσει τον Φίλιππο, κι ο Στέφανος προβληματίζεται. Η Ασπασία σε συνεννόηση με την Αρετή προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να αλλάξει απόφαση για την Ισπανία.

Ο Ανέστης με τον Δημήτρη ξεκινάνε νέες «δουλειές» με μεταφορές ναρκωτικών… Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί. Η απόφαση βγαίνει την ίδια ημέρα και η Μαρίνα αθωώνεται γιατί ό,τι έπραξε, το έπραξε ευρισκόμενη σε άμυνα.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 12 Ιουλίου εορτάζει η Αγία Βερονίκη

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 210 στις 3/06/2022
Επεισόδιο 210
Παρασκευή

Όλοι είναι χαρούμενοι με την έκβαση της δίκης της Μαρίνας. Το βράδυ γίνεται τραπέζι για να το γιορτάζουν κι εκεί η Ιουλία ρίχνει κλεφτές ματιές στον Στάθη! Στην αστυνομία όλοι είναι περήφανοι με την σύλληψη των ανδρών και δίνουν συγχαρητήρια στον Κουράκο για την εύφημο μνεία που θα πάρει.

Τα νέα όμως είναι εξαιρετικά δυσάρεστα για την Μαργαρίτα και τον Αλέξη καθώς ο Σύλλογος τον ενημερώνει πως χάνει την άδειά του ως
ψυχολόγος με υπουργική απόφαση! Η ένταση είναι μεγάλη μεταξύ τους με την Μαργαρίτα να σωριάζεται σε μια καρέκλα άναυδη.

Τρομαγμένη, υποψιάζεται πως ο γιός της έχει παραισθήσεις και βλέπει κάποιους δίπλα του. Ο Άρης εξομολογείται το ενδιαφέρον του στην Ευτυχία και τρώει “χυλόπιτα μετά πολλών επαίνων”… Ο Στέφανος ανακοινώνει στην Αρετή και την Ασπασία ότι τον δέχτηκαν στο μεταπτυχιακό στην Ισπανία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *