Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το φινάλε βάφεται ξανά με αίμα

Το φινάλε της αγαπημένης μας σειράς “Άγριες Μέλισσες”, προβλέπεται συγκλονιστικό. Το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, αναμένεται να μας χαρίσουν στιγμές που θα κόψουν την ανάσα.

Όπως συμβαίνει σε κάθε σεζόν, προς το τέλος κάποιοι πρωταγωνιστές μας αποχαιρετούν. Έτσι, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, δεν είναι απίθανο να δούμε θανάτους που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ήδη τα πρώτα Spoilers που κυκλοφορούν, αναφέρονται σε θανάτους που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και θα αλλάξουν όλη την ιστορία. Πιο συγκεκριμένα και, όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ακύλα Μεγαρίτη να αυτοκτονεί, μετανιωμένος για τα λάθη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Σε έβαλε στο βρακί της, όπως η Μυρτάλη!»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το φινάλε βάφεται ξανά με αίμα

Όλη η οικογένεια θα στραφεί εναντίον του, με την χαριστική βολή να έρχεται από την Κορίνα. Μόλις αποκαλυφθεί πως δεν ήταν παιδί του, αλλά καρπός του έρωτα της Ζωής με τον πρώην της, όλα θα αλλάξουν.  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το φινάλε βάφεται ξανά με αίμα

Τελευταία, λόγος γίνεται και για τον Δούκα Σεβαστό. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Δούκας θα αφήσει την τελευταία του πνοή, από ανακοπή. Αυτό θα οδηγήσει στην απόλυτη παράνοια την Μυρσίνη, η οποία θα χάσει το μυαλό της..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το κειμήλιο που κληρονομεί ο Μάνος από τον Ιάκωβο

Οι δύο αυτοί ισχυροί άντρες, λοιπόν, θα είναι η αιτία για να βαφτεί το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, με αίμα. Spoilers αναφέρονται και στον θάνατο του Μελέτη, ο οποίος μετανιωμένος θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως και να έχει, το τελευταίο επεισόδιο θα είναι συγκλονιστικό. Θα φέρει την λύτρωση και την τιμωρία που τόσο πολύ επιθυμούν οι τηλεθεατές να δουν. Όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα τελειώσει τον Ιούλιο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *