Σασμός – Άγγελος: «Η Καλλιόπη θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει»

Σασμός – Άγγελος: «Η Καλλιόπη θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει»Για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς Σασμός θα βρεθεί ο Άγγελος. Ο αγαπημένος ήρωας του κοινού λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σεζόν, πρόκειται να φέρει στο προσκήνιο νέες ανατροπές και εξελίξεις που αφορούν φυσικά τις δυο οικογένειες. Τι ετοιμάζει ο ήρωας αυτή την φορά;  Σασμός – Άγγελος: «Η Καλλιόπη θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει»

Ο Άγγελος κάνει την ανατροπή λίγο πριν το φινάλε

Διαβάστε Επίσης  Σασμός εξελίξεις: Φωτογραφίες του Αστέρη και της Αργυρώς πέφτουν σε λάθος χέρια

Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία νέα αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Ο ίδιος εκτός από αυτά που πήρε δικαιωματικά από του Σταματάκηδες, αποφασίζει να κάνει μια νέα αγορά, πιο συγκεκριμένα θέλει να πάρει ένα κτήμα εις βάρους τους που το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις το μάθουν δεν θα μείνουν και με τα χέρια σταυρωμένα.

Σασμός – Άγγελος: «Η Καλλιόπη θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει»

Ωστόσο, ο Αστέρης σκέφτεται να του το παραχωρήσει το συγκεκριμένο κτήμα που ζητά πουλώντας το, αλλά κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε αποδεκτό από την Καπετάνισσα, η οποία θεωρεί πως αν ο Άγγελος έχει στην κατοχή του και αυτό το κομμάτι γης θα έχει την εξουσία να τους καταστρέψει ολοσχερώς. Μπορούν άραγε τα σχέδια του Άγγελου στην σειρά Σασμός να αναζωπυρώσουν την βεντέτα ή όχι;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μία φωτογραφία κυκλοφορεί στη Μάνη και διχάζει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *