Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ορμάει στην μητέρα του μέσα στο σπίτι

Μία ακόμη φορά που ο Αλέξης θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο στην Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς. Όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, να τον κάνει να σκεφτεί λογικά, τόσο ο Αλέξης εξοργίζεται.

Οι εμμονές του δε σταματούν. Βλέπει διαρκώς μπροστά του την Μυρτάλη, βιώνει έναν έρωτα ανεξέλεγκτο που τον ωθεί στα άκρα. Η Μαργαρίτα του ζητάει να είναι διαρκώς μαζί, για να μπορεί να τον παρακολουθεί.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Μακελειό: Ο Δημοσθένης γαζώνει τους πάντες

Ο Αλέξης διαφωνεί έντονα με την Μαργαρίτα και της επιτίθεται, στην γη της ελιάς. Ο γιος χάνει τον έλεγχο και ορμάει στην μητέρα του, έξαλλος. Το θέαμα είναι συγκλονιστικό. Ο Αλέξης δεν ελέγχει πια τον εαυτό του…

Η Μαργαρίτα βυθίζεται καθημερινά στη θλίψη. Ο γιος της δεν είναι καλά, χρειάζεται βοήθεια. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Τη στιγμή που προσπαθεί να τον ηρεμήσει, μία τσάντα γεμάτη χρήματα εντοπίζεται έξω από την πόρτα τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Ο Στεφανέας είναι γεννημένος δολοφόνος»

Ο Αλέξης θέλει να κρατήσει αυτά τα λεφτά. Η Μαργαρίτα διαφωνεί. Οι δυο τους έρχονται ξανά σε ρήξη. Το ψυχιατρείο είναι πλέον μονόδρομος για τον νεαρό πρωταγωνιστή και η Μαργαρίτα αυτό το ξέρει καλά..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *