Η Γη της Ελιάς: «Θα σε πάω σε γιατρό, κι ας χρειαστεί να σε δέσω»

Μια συγκλονιστική σκηνή ανάμεσα στην Μαργαρίτα και τον Αλέξη θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Μητέρα και γιος αντιμετωπίζουν έναν γολγοθά καθώς η ψυχική κατάσταση του Αλέξη πάει από το κακό στο χειρότερο. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, η Μαργαρίτα αποφασίζει να αναλάβει ξανά δράση με αποτέλεσμα νέες συγκρούσεις και εντάσεις να δημιουργούνται και πάλι ανάμεσα τους. Τι θα συμβεί όμως; Η Γη της Ελιάς: «Θα σε πάω σε γιατρό, κι ας χρειαστεί να σε δέσω»

Η Μαργαρίτα βγαίνει εκτός εαυτού με τον Αλέξη στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε Επίσης  Η δολοφονία της Βασιλικής στον Σασμό

Η Μαργαρίτα δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την κατάσταση. Η ίδια αποφασίζει να το παλέψει και να σώσει τον γιο της όσο είναι ακόμα νωρίς. Έτσι, του ανακοινώνει πως θα χρειαστεί ξανά να πάει σε έναν ειδικό με σκοπό να θεραπευτεί. Ο Αλέξης ακούγοντάς την τρελαίνεται. Δεν πρόκειται να ξανά μπει στο ψυχιατρείο και αυτό της το ξεκαθαρίζει από την πρώτη στιγμή.  Η Γη της Ελιάς: «Θα σε πάω σε γιατρό, κι ας χρειαστεί να σε δέσω»

Η Γη της Ελιάς: «Θα σε πάω σε γιατρό, κι ας χρειαστεί να σε δέσω»

Η Μαργαρίτα, όμως, δεν πρόκειται να τον αφήσει να κατρακυλήσει άλλο και τον απειλεί πως αν δεν πάει στον ψυχίατρο θα τον δέσει άμα χρειαστεί και θα τον σύρει με το ζόρι. Τα αίματα ανάμεσα τους θα ανάψουν για ακόμα μια φορά και ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ μάνας και γιου θα διχάσει την σχέση τους, η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα. Θα καταφέρει η Μαργαρίτα τελικά να πείσει τον Αλέξη να επισκεφθεί τον γιατρό του στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Κοντεύω να πεθάνω, αλλά δεν θα την συγχωρήσω»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *