Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος, στη σειρά Σασμός, με στόχο να προσεγγίσει τον Σταύρο. Οι δυο τους ξεκινούν την παρέα, χωρίς ο Στάυρος να γνωρίζει την σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που έχει δίπλα και εμπιστεύεται τόσο, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του…  Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

Ο Σταύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του. Στο νησί δεν έχει φίλους, επομένως η γνωριμία του με τον Αστέρη είναι σωτήρια για εκείνον. Ο Αστέρης τον αναγνωρίζει και αποφασίζει να τον προσεγγίσει, με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής

Φροντίζει σαν “Χρήστος” να μαθαίνει λεπτομέρειες για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Σταύρου. Εκείνος, φυσικά, δε γνωρίζει σε ποια παγίδα έχει πέσει.

Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

Πολύ σύντομα, η αλήθεια θα έρθει στο φως και οι δυο άντρες αναμένεται να πιαστούν στα χέρια. Ο Σταύρος θα μάθει πως ο καλός του φίλος, ο Χρήστος, είναι ο Αστέρης και το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Λυκούργος στα μαχαίρια στη δίκη του Φίλιππου

Εκείνος θα θελήσει να του εξηγήσει, όμως είναι μάταιο. Η στιγμή της αποκάλυψης προβλέπεται συγκλονιστική. Ποια θα στάση θα κρατήσει η Αργυρώ, απέναντι σε αυτή την περίεργη φιλία τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *