Άγριες Μέλισσες: Γιατί βοηθάει ο Μελέτης την Κορίνα και τον Μπάμπη;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα μάθουμε για ποιον λόγο ο Μελέτης βοηθάει την Κορίνα και τον Μπάμπη.

Η Κορίνα αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της απέναντι στον πατέρα της, Ακύλα αφού ο έρωτάς της για τον Μπάμπη την έκανε κυριολεκτικά να ανοίξει τα μάτια της και να δει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο πατέρας της. Όταν λοιπόν ο Ακύλας μαθαίνει για την σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη κάνει ό,τι μπορεί για να τους χωρίσει.

Στέλνει τα τσιράκια του να χτυπήσουν σοβαρά τον Μπάμπη και ανακοινώνει στην Κορίνα πως θα την στείλει στο εξωτερικό. Όμως οι δύο νέοι αποφασίζουν να κλεφτούν και αυτό σημαίνει πως ο Ακύλας γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μεγάλος Καυγάς Ζωής – Αιμιλίας Και Τα Αποτελέσματα

Δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Μπάμπης, που λίγο καιρό πριν εξαιτίας του Ακύλα σώθηκε, πλέον του κλέβει την κόρη. Επίσης δεν μπορεί να δεχτεί ότι η πολυαγαπημένη του Κορίνα τον προδίδει με αυτόν τον τρόπο. Στο μεταξύ η Κορίνα και ο Μπάμπης κρύβονται πολύ προσεκτικά.

Άγριες Μέλισσες: Γιατί βοηθάει ο Μελέτης την Κορίνα και τον Μπάμπη;
Όμως ο Ακύλας έχει ανθρώπους παντού και ξέρουν ότι και η παραμικρή κίνηση μπορεί να τους προδώσει. Πρέπει με κάποιον τρόπο να περάσουν απαρατήρητοι μέχρι να καταφέρουν να φύγουν από το Διαφάνι για το εξωτερικό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Γεράσιμος βοηθά την Στέλλα να βρει τον γιο του Καραπάνου

Εκεί που πάει να χαθεί η μπάλα έρχεται ο Μελέτης να σώσει τους δύο ερωτευμένους από εκεί που δεν το περιμέναμε. Τους βρίσκει καταφύγιο και τους καθοδηγεί μέχρι και που θα φύγουν από το Διαφάνι. Στην ουσία λοιπόν τους σώζει την ζωή.

Φυσικά αυτό πάνω κάτω το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι για ποιον λόγο ξαφνικά ο Μελέτης αποφάσισε να ενδιαφερθεί τόσο πολύ για την Κορίνα. Μα φυσικά για εξιλέωση. Ξέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τραγικά λάθη και ξέρει πως ακόμη και για την Κορίνα δεν ήταν καλός σύζυγος. Θέλει λοιπόν να της δείξει ότι δεν είναι κάθαρμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *