Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κωνσταντίνος και Αθηνά σε πόλεμο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κωνσταντίνος και Αθηνά σε πόλεμο

Ο Κωνσταντίνος και η Αθηνά θα βρεθούν απέναντι, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος του τον συμβολαιογράφο, επηρεάζοντας σημαντικά τη στάση του απέναντι στην Αθηνά.

                  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κωνσταντίνος και Αθηνά σε πόλεμο

Θέλει να της πάρει την περιουσία, θέλει να γίνει ο αρχηγός των Βρεττάκων, έχοντας στα χέρια του μεγάλη δύναμη. Βέβαια, η Αθηνά δεν υποχωρεί. Ο Κωνσταντίνος του αναφέρει πως εάν η Μυρτάλη τον ξανά πάει στα δικαστήρια, θα καταφέρει να του αποσπάσει μεγάλο μέρος της διαθήκης.

Ο Ισίδωρος πρέπει να κινηθεί άμεσα. Εάν έχει στα χέρια του όλα όσα χρειάζεται, δε θα τον πειράξει κανείς. Πρέπει να πείσει την Αθηνά να παραιτηθεί από τα υπάρχοντα του Ιπποκράτη…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125

Ο Κωνσταντίνος αλλάζει στρατόπεδο

Ο Κωνσταντίνος, θέλοντας να τον βοηθήσει, αποφασίζει να του αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που κρύβει καλά η Αθηνά, στην γη της ελιάς. Λέει στον Ισίδωρο πως η Μαρία, η μητέρα της, ήταν στη φυλακή για δολοφονία.

Αυτό το νέο έρχεται ουρανοκατέβατο για τον Ισίδωρο. Εάν ακουστεί αυτό στη Μάνη, τότε η φήμη της Αθηνάς θα διαλυθεί, μέσα σε ένα λεπτό. Όλα θα καταστραφούν και η ίδια θα αναγκαστεί να φύγει οριστικά…

 

Μόνο που ο Ισίδωρος δε θέλει να το φτάσει στα άκρα. Έτσι, της αναφέρει πως ξέρει όλη την αλήθεια. Της δίνει περιθώριο να αποσυρθεί από την περιουσία των Βρεττάκων, με την απειλή πως θα την κάψει.

Διαβάστε Επίσης  «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» Η νέα κωμική σειρά του Mega

Βέβαια, η Αθηνά δεν τα παρατάει. Στόχος της είναι ο Κωνσταντίνος. Πρέπει να πληρώσει για το κακό που έκανε… Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στον συμβολαιογράφο και την Αθηνά. Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής;

πηγή

Υ.Γ Να θυμηθούμε ότι ο Κωνσταντίνος είχε πείσει τον Ισίδωρο όταν πλαστογραφούσαν την διαθήκη να πάρει η Αθηνά το 50% της περιουσίας γιατί στόχος του ήταν να παντρευτεί την Αθηνά και να γίνει αυτός ο κάτοχος του 50%.

Η Αθηνά του έδωσε χυλόπιτα και τώρα ο στόχος του είναι μαζί με τον Ισίδωρο να κρύψουν όσο πιο καλά μπορούν την πλαστογραφία της διαθήκης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *