Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα σε δεχτώ, εάν μου κάνεις εγγόνι»

Ο Ισίδωρος καλεί την Μαρίνα για μία πολύ μεγάλη συζήτηση, στην γη της ελιάς. Μόλις επιστρέφει στη Μάνη, ο Βρεττάκος αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη στάση του απέναντι σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Ανακοινώνει στον Μάνο πως θα αποδεχτεί τον γάμο του με την Μαρίνα. Μάλιστα, ετοιμάζεται να την καλέσει και ο ίδιος σε δείπνο, κάνοντας μία συμφωνία “ειρήνης”, ανάμεσα στα δύο μέτωπα.

Η Μαρίνα δε μπορεί να πιστέψει πως ο “πεθερός” της θέλει να δειπνήσουν μαζί. Δέχεται την πρότασή του, χωρίς να περιμένει όσα ακολουθούν. Ο Ισίδωρος αντικρίζει την Μαρίνα και με μεγάλη ευγένεια, της προτείνει να κάτσει δίπλα του, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος θα έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος

Εκείνη σαστίζει. Ο Ισίδωρος της εξιστορεί την περιπέτειά του στην Αθήνα, τονίζοντας πόσο πολύ τον άλλαξε η μικρή Αγγελική (η κόρη της Αντιγόνης). Αυτό που θέλει, είναι να αποκτήσει πολλά εγγόνια, πριν κλείσει τα μάτια του.

Έτσι, ανακοινώνει στην Μαρίνα πως θα την δεχτεί ως νύφη του, μόνο εάν συμφωνήσει να κάνει παιδί! Φυσικά, η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς, εξοργίζεται με τη στάση του. Πατέρας και γιος βρίσκονται απέναντι και την πιέζουν να γίνει μητέρα, ενώ η ίδια δεν αισθάνεται έτοιμη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης και η Μαρίνα έρχονται ξανά κοντά

Η Μαρίνα ξεκαθαρίζει στον Ισίδωρο πως αυτό δε θα συμβεί άμεσα. Όλα δείχνουν πως οι προσπάθειες του Βρεττάκου να προσεγγίσει την νεαρή, πέφτουν στο κενό. Ο Μάνος, από τη μία πλευρά συμφωνεί με τον πατέρα του, από την άλλη, όμως, δε θέλει να χάσει την Μαρίνα από τη ζωή του. Το ζευγάρι διχάζεται ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *