Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εμφανίζεται με τη Λουκία στο γάμο του Χρήστου και η Χάιδω λυσσάει

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εμφανίζεται με τη Λουκία στο γάμο του Χρήστου και η Χάιδω λυσσάει

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Λυκούργος εμφανίζεται με τη Λουκία στο γάμο του Χρήστου και η Χάιδω λυσσάει.Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος εμφανίζεται με τη Λουκία στο γάμο του Χρήστου και η Χάιδω λυσσάει

 

Νέα γυναίκα διεκδικεί τον Λυκούργο

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια μία γυναίκα από το παρελθόν του Λυκούργου επιστρέφει στην Μάνη. Σύμφωνα με το myTV, το όνομά της είναι Λουκία και είναι μία Μανιάτισσα, περίπου 45 ετών, η οποία ήταν παντρεμένη με έναν ναυτικό.

Μετά το χωρισμό της επιστρέφει στην Αρεόπολη με σκοπό να βρει άλλον άντρα. Από παλιά ο Λυκούργος δεν την άφηνε αδιάφορη και έτσι επιστρέφοντας όταν μαθαίνει ότι είναι κι αυτός χωρισμένος, τον βάζει στο στόχαστρο και τον διεκδικεί έντονα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα – Λέχου: «Δεν θα τιμωρηθούν μόνο οι κακοί στο τέλος»

Βέβαια ο δικηγόρος δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Με την ευγένεια που τον διακρίνει προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του αλλά σε φιλικό επίπεδο.

Η επιστροφή της Λουκίας στο χωριό κάνει έξαλλη την Χάιδω, καθώς βλέπει πως φλερτάρει με τον πρώην άντρα της ενώ εκείνες τις μέρες βγαίνει το διαζύγιο τους.

Παράλληλα, ο Λυκούργος προσκαλεί ως σύνοδο του την Λουκία στο γάμο του ανιψιού του, του Χρήστου. Λίγες ημέρες αργότερα, ο τελευταίος και η Αφροδίτη παντρεύονται. Στη δεξίωση του γάμου όμως η Χάιδω εξαγριώνεται με το θέαμα, του Λυκούργου να απολαμβάνει τη παρέα της Λουκίας η οποία τον διεκδικεί απροκάλυπτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα γυρίζει στο ελαιοτριβείο με κατεβασμένο κεφάλι

Εντωμεταξύ η Αφροδίτη λάμπει από ευτυχία που παντρεύεται τον αγαπημένο της αλλά εκείνος είναι πολύ μπερδεμένος, καθώς αισθάνεται μία ακαταμάχητη έλξη για την Αριάδνη.

Μάλιστα, οι δυο τους έρχονται επικίνδυνα κοντά και ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος που νιώθει και κανείς δεν ξέρει που θα τους οδηγήσει αυτή η απαγορευμένη έλξη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *