Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης νιώθει υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου.

Ο Αστέρης μετά την αποφυλάκισή του, προσπαθεί να βρει την εξιλέωση. Μπορεί οι δικαστές να τον αθώωσαν όμως ο ίδιος έχει καταδικάσει τον εαυτό του. Προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει την συγχώρεσε από τον Πετρή αλλά και από την οικογένεια Βρουλάκη.

Έτσι όταν ο Άγγελος έρχεται να του ζητήσει, να πουλήσει ένα κτήμα των Σταματάκηδων σε αυτόν, ο Αστέρης δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Θέλει να επανορθώσει για το κακό που έκανε αλλά επίσης μέσα του ξέρει ότι ο Άγγελος έχει δίκιο και είναι με το μέρος του.

Τέλος κουράστηκε να μαλώνει για κτήματα και βαρέθηκε όλη αυτή την διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες, που του κατέστρεψε την ζωή. Φυσικά η Καλλιόπη το μαθαίνει και γίνεται έξαλλη. Ξεκινάει να του λέει ότι θα την πεθάνει και ότι μία τέτοια απόφαση όχι μόνο θα ζημιώσει την οικογένειά τους αλλά θα είναι αφορμή για μία νέα βεντέτα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – H Αλεξία απειλεί: «Ή ξεκόβεις μαζί του ή τα λέω στον μπαμπά»

Ο Αστέρης ακούει με προσοχή όλα αυτά που έχει να του πει η μητέρα του, όμως δεν αλλάζει γνώμη. Η Καλλιόπη λοιπόν, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της διότι δεν θα δεχτεί ακόμη ένα περιουσιακό στοιχείο των Σταματάκηδων να περάσει σε χέρια Βρουλάκη.


Ο Άγγελος λοιπόν ήδη έχει ένα μέτωπο να αντιμετωπίσει και μιλάμε για την Καλλιόπη, που φυσικά με την Καλλιόπη…δεν μπλέκεις! Μέχρι που ο Κώστας βγαίνει από την φυλακή και πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων.

Ο Αστέρης επειδή έχει περάσει και ο ίδιος από την φυλακή, καταλαβαίνει την ανάγκη του Κώστα να επανενταχθεί στην κοινωνία και να χτίσει από την αρχή την ζωή του. Έτσι και του δίνει δουλειά. Όμως ο Κώστας, πιάνει δουλειά εκεί για να μην αναγκαστεί να φύγει από το χωριό έτσι ώστε να μπορεί να διεκδικεί την Άσπα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 136 , 137 , 138

Η Άσπα χωρίς δεύτερης σκέψη τον απορρίπτει όμως ο Κώστας επιμένει και η Άσπα ξεκινά να τρομοκρατείτε. Ξέρει πολύ καλά, πως ο Κώστας θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει αυτό που θεωρεί “δικό του” και “κτήμα του”. Όταν βλέπει την Άσπα με τον Άγγελο θολώνει.

Πάνω σε έναν καυγά ανάμεσα στον Κώστα και στον Άγγελο οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Κώστας τον σκοτώνει. Όταν αυτό γίνεται γνωστό στο χωριό τόσο η Άσπα και η οικογένεια Βρουλάκη όσο και ο Αστέρης χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.

Ο Αστέρης θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό του, που έδωσε δουλειά σε έναν τέτοιο παλιάνθρωπο αφού ξέρει πως κανείς άλλος στο χωριό δεν θα το έκανε και ίσως αν ο Κώστας έμενε άνεργος να αναγκαζόταν να φύγει. Νιώθει λοιπόν πως η δολοφονία του Άγγελου είναι δικό του φταίξιμο και χρεώνετε ακόμη ένα βάρος στις πλάτες του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *