Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης Παρακολουθεί Την Σεμίνα – Ο Παράνομος Δεσμός

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης Παρακολουθεί Την Σεμίνα – Ο Παράνομος ΔεσμόςΣασμός Spoiler: Ο Διονύσης Παρακολουθεί Την Σεμίνα – Ο Παράνομος Δεσμός

Σασμός Spoiler: Ο έρωτας φουντώνει για τον Διονύση. Ο νέος κι αδίστακτος πρωταγωνιστής της σειράς, θαμπώνεται από την ηρωίδα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα κι ετοιμάζεται να την διεκδικήσει όσο κανένας. Η Σεμίνα και ο Διονύσης έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον Πέτρο να καραδοκεί, στη σειρά Σασμός.

  • Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης παρακολουθεί την Σεμίνα – Ο παράνομος δεσμός

Πράγματι, ο Βρουλάκης δεν εγκαταλείπει εύκολα. Θέλει να πλησιάσει την Σεμίνα, να την γνωρίσει, να της δείξει πόσο πολύ την θέλει. Φυσικά, εκείνη δεν μένει ανεπηρέαστη από την “πολιορκία” του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω καταριέται και πετάει τον Λυκούργο στο δρόμο

Εντυπωσιάζεται από τον χαρακτήρα του, γοητεύεται από τα όμορφα σχόλια που της κάνει. Άλλωστε, η Σεμίνα αυτό το έχει τεράστια ανάγκη. Χρειάζεται κάποιον δίπλα της που να της παρέχει ασφάλεια και στοργή…

Ένα όμορφο ειδύλλιο γεννιέται. Όμορφο, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο. Ο Πέτρος και η Σεμίνα έρχονται όλο και πιο κοντά στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Διονύσης να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με την αγαπημένη του.

Πράγματι, η Σεμίνα αλλάζει στάση απέναντί του, κινώντας υποψίες. Ο Διονύσης ξεκινά τις έρευνες και την παρακολούθηση. Στόχος του είναι να μάθει με ποιον βγαίνει η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Τον διώχνουν από τον Πύργο

Στο μεταξύ, οι βρωμοδουλειές του συνεχίζονται. Στο επίκεντρο έχει μπει ο Κώστας, ο οποίος παρασύρεται από τον ξάδελφό του και μπαίνει στον πειρασμό να παρανομήσει. Η αρχαιοκαπηλία απασχολεί τις αρχές της Κρήτης, με τον Αντώνη και την Ντίνα να βρίσκονται σε εγρήγορση…

Πώς θα αντιδράσει ο Διονύσης, όταν οι δουλειές του βγουν εκτός ελέγχου; Πώς θα συμπεριφερθεί στην Σεμίνα; Ο νέος πρωταγωνιστής δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, με την αγωνία να κορυφώνεται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *