Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μεθυσμένος επιτίθεται ξανά στην Ευτυχία

Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και βάζει ξανά στόχο την Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος αυτός εγκληματίας δε λέει να ξεπεράσει την πρώην σύντροφό του. Μάλιστα, τώρα που εκείνη είναι έγκυος, η οργή του έχει ξεπεράσει κάθε όριο.  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μεθυσμένος επιτίθεται ξανά στην Ευτυχία

Η Ευτυχία προσπαθεί να χτίσει ξανά τη ζωή της, από την αρχή. Το μωρό αυτό της έφερε το χαμόγελο και την ελπίδα που αναζητούσε τόσο καιρό. Είναι αποφασισμένη να το μεγαλώσει μόνη της, μακριά από τον Αποστόλη.

Διαβάστε Επίσης  Ανδρέας Γεωργίου: Ο 3ος κύκλος της Γης της Ελιάς κι οι επαφές για σειρά με άλλα κανάλια

Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να την προσεγγίσει, πέφτει στο κενό. Η Ευτυχία είναι κάθετη πως δε θέλει να παντρευτεί μαζί του. Ανακοινώνει πως θα φροντίσει το μωρό της, δίνοντας στον Αποστόλη το δικαίωμα να το επισκέπτεται όποτε θέλει.

Ο Ανέστης, βγαίνοντας από τη φυλακή, επιθυμεί να συναντήσει ξανά την αγαπημένη του Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Άλλωστε, ο έρωτας αυτός ήταν μεγάλος κι αξεπέραστος για τον ίδιο. Ένα βράδυ, πίνει πάρα πολύ και τρέχει έξω από το σπίτι της πρώην συντρόφου του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μαρίνα: «Στον Ισίδωρο αρέσει πολύ η Αμαλία»

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μεθυσμένος επιτίθεται ξανά στην Ευτυχία

Η Ευτυχία, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να αμυνθεί. Ο Ανέστης ετοιμάζεται να της επιτεθεί ξανά, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή της, όσο και τη ζωή του μωρού της. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και οι δυο τους βρίσκονται ξανά ο ένας απέναντι από τον άλλον.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ανέστη έχει ξεκινήσει. Ο Κουράκος βρίσκεται σε ετοιμότητα. Μία κίνηση θα είναι αρκετή για να τον κλείσει ξανά στο κελί. Το μέλλον του Ανέστη προβλέπεται σκοτεινό…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *