Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην ΑργυρώΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ.

Κάθε μέρα που περνάει η Αργυρώ νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Δεν ξέρει τι πραγματικά της συμβαίνει και θεωρεί πως είναι η σωματική κούραση σε συνδυασμό με την ψυχολογική πίεση καθώς επέστρεψε στο σπίτι και βρίσκεται κοντά στον Αστέρη.

Σύντομα ανακαλύπτει πως ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρεί αλλά αποφασίζει να το φτιάξει μόνη της και να μην πει τίποτα πύτε στη μητέρα της ούτε στο Σταυρό. Φυσικά μέχρι να μάθει τι συμβαίνει δεν πρόκειται να εμπλέξει ούτε τον Άγγελο στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία!

Οι εξετάσεις της δείχνουν πως έχει πρόβλημα με τα νεφρά της και θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Μέχρι τότε πρέπει να υποβάλλεται σε συνεχείς αιμοκαθάρσεις. Το μυστικό της Αργυρώς το ανακαλύπτει ο Άγγελος και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

Ο γιατρός θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αδερφή του και θα φτάσει ακόμα και στο σημείο να απευθυνθεί στον Αστέρη για να ζητήσει τη βοήθεια του αφού ύστερα από έλεγχο φαίνεται πως είναι συμβατός δότης.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: επόμενα επεισόδια 81-82-83-84-85

Ο Σταματάκης θα δεχτεί να βοηθήσει αρκεί να μη μάθει ποτέ η Αργυρώ πώς ήταν εκείνος που της έσωσε τη ζωή και χάρη στη βοήθεια του Άγγελου το πετυχαίνει. Σε ό,τι αφορά την Αργυρώ η σωτηρία έχει έρθει από ένα ανώνυμο δότη και ο Σασμός ανάμεσα στις οικογένειές έρχεται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *