Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνουν Μαργαρίτα και Αλέξης;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε αν τελικά πεθαίνουν η Μαργαρίτα και ο Αλέξης.

Η Μαργαρίτα Τυπάλδου είναι μία ιδιαίτερα εργατική, τολμηρή και έξυπνη γυναίκα η οποία προσπαθεί να μην πτοείται μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία και να στέκεται πάντα δίπλα στον αγαπημένο της γιο, Αλέξη.

Ειδικά μετά τη δεύτερη φορά που τους εγκατέλειψε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του ο Θεοδόσης κάνοντας τη ζωή τους συντρίμμια και αφήνοντας τους πίσω χρέη που παραλίγο να οδηγήσουν τη Μαργαρίτα στη φυλακή.

Κάποια στιγμή θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού mytv τη Μαργαρίτα να έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωή της όταν έξω από το σπίτι της βρίσκει παρατημένο ένα σακ βουαγιάζ.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ - Σε πελάγη ευτυχίας ο Λάμπρος

Μέσα σε αυτό βρίσκεται ένα χρηματικό ποσό και εκείνη μπαίνει σε δίλημμα. Να το κρατήσει και να ξεπληρώσει άμεσα κάποιες υποχρεώσεις ή να μιλήσει γι’ αυτό στον Κουράκο; Τελικά η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να πει τα πάντα για να τη βοηθήσει και να μην έχει άλλα μπλεξίματα.

Εκείνος, την παροτρύνει να συνεργαστεί με την αστυνομία ώστε να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από όλα και δεσμεύεται να την προστατεύσει από κάθε κίνδυνο. Φυσικά η Μαργαρίτα δέχεται και ενημερώνει τον Αλέξη για τα χρήματα χωρίς όμως να του πει για την συμφωνία που έχει κάνει με την αστυνομία.

Μόνο που ο γιος της βλέπει αυτά τα λεφτά σαν μία καλή ευκαιρία για να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και σκέφτεται να τα κλέψει. Λίγο αργότερα λοιπόν την σκέψη του την κάνει πράξη. Όταν η Μαργαρίτα όμως επιστρέψει στο σπίτι και δεν βρίσκει τα χρήματα ζητάει από τον Αλέξη να πάει αμέσως να τη συναντήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Τότε τον κατηγορεί για την κλοπή των χρημάτων με τον νεαρό άντρα να παριστάνει τον ανίδεο. Και ενώ η μητέρα και γιος έχουν μία άγρια σύγκρουση με αφορμή το παραπάνω γεγονός δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι και τους απειλούν με όπλα αναζητώντας τα χρήματα που τους έστειλε ο Θεοδόσης.

Μαργαρίτα και Αλέξης παίρνουν δραματικές ώρες στα χέρια των ανδρών που ανήκουν στο κύκλωμα με το οποίο συνεργάζεται ο Θεοδόσης και προσπαθούν να μην κάνουν κάποια λανθασμένη κίνηση που ενδεχομένως να τους κοστίσει τη ζωή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση