Σασμός – Αντώνης σε Γεράσιμο: «Τα ξέρω όλα, ρε τσογλάνι»

Ο Αντώνης μαθαίνει την αλήθεια για τον Γεράσιμο, στο «Σασμό», και γίνεται έξω φρενών απαιτώντας εξηγήσεις. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να το παίξει ανήξερος, ότι δεν γνωρίζει για πιο πράγμα μιλά ο Αντώνης, αλλά ο Φραγκιαδάκης είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια από το στόμα του νεαρού. Σασμός – Αντώνης σε Γεράσιμο: «Τα ξέρω όλα, ρε τσογλάνι»

Ο Αντώνης καλεί τον Γεράσιμο στο γραφείο υπό άκρα μυστικότητα, με τον δεύτερο να πηγαίνει με όρεξη για χαβαλέ. Ωστόσο, ο Αντώνης του κόβει τον χαβαλέ και του ζητάει να κλείσει την πόρτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πότε κάνει πρεμιέρα ο β’ κύκλος

«Πολύ μυστήριος είσαι αστυνόμε. Δεν σ’ έχω ξαναδεί έτσι», τονίζει ο Γεράσιμος. Σύντομα, όμως, θα μάθει γιατί συμπεριφέρεται έτσι ο Φραγκιαδάκης και θα του κοπεί το χαμόγελο.

«Γιατί ήρθες εδώ, ρε τσογλάνι;» ρωτάει με μεγάλη απορία ο Αντώνης κι ο Γεράσιμος παγώνει. «Μίλα Γεράσιμε μίλα, γιατί δε θα έχουμε καλό τέλος». Ο Γεράσιμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά και ρωτάει ξανά και ξανά τι εννοεί ο αστυνόμος.

Η υπομονή του Αντώνη, όμως, εξαντλείται και αρχίζει να εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο με τον Γεράσιμο, στο «Σασμό». Χτυπώντας με δύναμη το χέρι στο τραπέζι μην έχοντας ακόμη άλλη υπομονή, του λέει μ’ ένα απειλητικό ύφος: «Μη μου κάνεις τον ανίξερο, λέγε τα ξέρω όλα».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Γεράσιμος λυγίζει όταν ο Αντώνης τον φωνάζει «Μάκη». Τότε, γίνεται έξαλλος και του υπενθυμίζει να μην τον ξαναφωνάξει με αυτόν τον τρόπο. «Έτσι σ’έλεγε ο πατέρας σου, ε; Ο Καραπάνος;» τον ρωτάει ο Αντώνης κοιτώντας τον στα μάτια.

Ο Φραγκιαδάκης πετάει την βόμβα κι ο Γεράσιμος τον κοιτάει με ύφος ενοχικό. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η αποκάλυψη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *