Σασμός: Έξαλλη η Καλλιόπη με την επιστροφή των Βρουλάκηδων

Μαρίνα και Αργυρώ επέστρεψαν μόνιμα πια στην Κρήτη! Όλο το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα αυτά νέα και τους υποδέχονται με μεγάλη θέρμη και τις γυναίκες αλλά και τον Σταύρο μαζί με το μωρό. Τα νέα όμως, θα φτάσουν πολύ σύντομα και στα αυτιά της Καλλιόπης στην σειρά Σασμός. Πως θα δράσει η ηρωίδα μετά από αυτή την αποκάλυψη;  Σασμός: Έξαλλη η Καλλιόπη με την επιστροφή των Βρουλάκηδων

Τι θα δούμε απόψε 18/5 στον Σασμό;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παντρεύεται την Αιμιλία

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει από την Καλλιόπη το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του.

Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Δύο πρωταγωνιστές κινδυνεύουν με θάνατο

Η Καλλιόπη έξαλλη με αυτή την επιστροφή δεν ξέρει πως να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Η ίδια πίστευε πως η Μαρίνα και η Αργυρώ δεν θα επέστρεφαν ποτέ ξανά στην Κρήτη αλλά κάτι τέτοιο όπως είδαμε δεν συνέβη. Τι σημαίνει αυτή η επιστροφή για τις δυο οικογένειες στην σειρά Σασμός; Θα ανοίξει νέος κύκλος αίματος ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *