Η Γη της Ελιάς: Ανέστη θα σε καταστρέψω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ανέστης δέχεται απειλές από τον Κουράκο ότι θα τον καταστρέψει.  Η

Γη της Ελιάς: Ανέστη θα σε καταστρέψω

Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και σκορπά πανικό στην Μάνη. Καταρχάς η Ευτυχία και η Μαρίνα τρέμουν πως θα περάσουν ξανά τα ίδια εξαιτίας του. Κυκλοφορούν συνεχώς με συνοδεία και νιώθουν διαρκώς δύο μάτια να τους κοιτάν μέσα στα σκοτάδια.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Ανέστη στην σειρά

Επίσης ο Κουράκος δεν μπορεί να διαχειριστεί την οργή του με το γεγονός ότι ένας τόσο φρικτός εγκληματίας σαν τον Ανέστη κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος στην Μάνη. Ο Ανέστης βέβαια αδιαφορεί πλήρως για όλους αυτούς που αναφέραμε πιο πάνω και κανονίζει ήδη την επόμενη μεγάλη του “δουλειά”.

Η Γη της Ελιάς: Ανέστη θα σε καταστρέψω
Μάλιστα δεν διστάζει να πλησιάσει τον Κωνσταντίνο για να κάνει επίδειξη δύναμης αδιαφορώντας για την οργή του. Ο Κουράκος όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.  Η Γη της Ελιάς: Ανέστη θα σε καταστρέψω

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μητέρα του Ανέστη η Αναστασία;

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του, πιάνει τον Ανέστη και με ένα ψυχρό βλέμμα…δολοφόνου του λέει πως “Ανέστη θα σε καταστρέψω, αν μάθω ότι έκανες πάλι κάτι παράνομο“. Ο Ανέστης δεν πτοείται και ο Κουράκος γίνεται η σκιά του. Δεν θα επιτρέψει στον Ανέστη οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *