Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα μάθουμε από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη.  Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου και του Δημήτρη είναι τεταμένες. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η τελευταία ληστεία του Δημήτρη. Ο Κωνσταντίνος είναι τόσο έξαλλος που ο Δημήτρης έδρασε υπογείως χωρίς να ενημερώσει τον Κωνσταντίνο, που τον καλεί στο γραφείο του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

Έξαλλος του λέει πως απαιτεί από τον Δημήτρη τα λάφυρα της ληστείας και μετά δεν θέλει να τον ξανά δει στα μάτια του. Ο Δημήτρης βρίσκεται στρυμωγμένος από τον Κωνσταντίνο αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπακούσει την εντολή του Κωνσταντίνου.

Ο Δημήτρης τυφλωμένος από την απληστία και την ματαιοδοξία δεν σταματά εκεί. Πηγαίνει στην Αθηνά και την απειλεί πως αν δεν του δώσει ακόμη ένα υπέρογκο ποσό θα ομολογήσει σε όλους την αλήθεια για την σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταματάκηδων»

Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Ο Δημήτρης λοιπόν χωρίς καμία αμφιβολία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και όλα τους είναι επικίνδυνα. Στα επόμενα επεισόδια της γης της ελιάς θα δούμε τον Κωνσταντίνο να δίνει δολοφονική εντολή για τον Δημήτρη και ο Δημήτρης πέφτει νεκρός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *