Σασμός: Ο Μαθιός θέλει να ντυθεί γαμπρός πριν μπει φυλακή

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ο αγαπημένος σε όλους μας Μαθιός. Τι θα συμβεί και ο ίδιος θα επισπεύσει τον γάμο του με την Βασιλική; Μήπως η ώρα της μεγάλης τιμωρίας του ήρωα πλησιάζει;

Μαθιός και Βασιλική ορίζουν ημερομηνία γάμου στον Σασμό

Μια νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή διαδίδεται στο χωριό με την Βασιλική και τον Νικηφόρο, να έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλέραμα. Αυτό θα είναι ακόμα μια πρόκληση για την μητέρα και τον γιο καθώς πρέπει να αποδείξουν πως ο δεσμός τους είναι πολύ ισχυρός για να αντέξει τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του Αντρέι

Η Αστυνομία ξεκινά της έρευνες και η υπόθεση του Στεφανή ανοίγει ξανά. Όλα κρέμονται από ένα σχοινί με την Καλλιόπη να στέκεται βράχος δίπλα στον γιο της που βλέπει μέρα με την μέρα τον εφιάλτη της αποκάλυψης να έρχεται. Ο Μαθιός βλέποντας πως έρχεται η μεγάλη καταστροφή γι΄ αυτόν αποφασίζει να προτείνει στην Βασιλική να επισπεύσουν το γάμο τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι δυο τους πολύ σύντομα θα ορίσουν ημερομηνίες γάμου και όλο το χωριό θα μάθει αυτά τα ευχάριστα νέα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εκτός αστυνομίας στον γ’ κύκλο

Ο Μαθιός, βλέποντας πως τα περιθώρια στενεύουν γύρω του στην σειρά Σασμός, αποφασίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με την αγαπημένη του, Βασιλική καθώς το αύριο γι΄αυτόν προβλέπεται εφιαλτικό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *