Η γη της ελιάς, 107-108: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας για εξηγήσεις!

Η γη της ελιάς, 107-108: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας για εξηγήσεις!Η γη της ελιάς, 107-108: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας για εξηγήσεις!

Η γη της ελιάς επεισόδιο 107-108 Mega

Ο Ισίδωρος επισκέπτεται την Αντιγόνη στο σπίτι της και, για πρώτη φορά, πατέρας και κόρη προσπαθούν να φτιάξουν τη σχέση τους.

Ο Στάθης παθιασμένος όσο ποτέ άλλοτε μπουκάρει μέσα στο σπίτι της Ιουλίας και ζητά εξηγήσεις.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Η γη της ελιάς:

Η Ιουλία κι ο Κουράκος ανακοινώνουν στα αδέλφια της ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαίρονται αφάνταστα με τα νέα. Τη χαρά της μοιράζεται κι η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Εκείνος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, του αναφέρει το συμβάν. Ο Στάθης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε την Ιουλία για πάντα. Η Μυρτάλη παίρνει έγκριση για το δάνειο κι ανακοινώνει στην Ισμήνη πως μπορεί να προχωρήσει στην αγορά των μηχανημάτων. Οι συσκευασίες με το νέο λογότυπο της εταιρείας φτάνουν στο ελαιοτριβείο. Την ίδια ώρα όμως, η Μυρτάλη και ο Λυκούργος ετοιμάζουν νέο εξώδικο που θα ανατρέψει πάλι τις ισορροπίες.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Θα προλάβει ο Βίκος να γνωρίσει την μητέρα του;

        Η γη της ελιάς, 107-108: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας για εξηγήσεις!

Η γη της ελιάς 20/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107-108

Ο Ισίδωρος επισκέπτεται την Αντιγόνη στο σπίτι της και, για πρώτη φορά, πατέρας και κόρη προσπαθούν να φτιάξουν τη σχέση τους.

Η Μάρθα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τους γονείς της και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Μυρτάλη πηγαίνει για φαγητό με την Ιουλία και τον αστυνόμο. Ο Μάνος βγαίνει για ποτό με τη Ζωή και την Ελένη, με τη Ζωή να τον φλερτάρει έντονα. Ο Ισίδωρος, η Αθηνά και ο Μάνος λαμβάνουν κι άλλο εξώδικο από τη Μυρτάλη και έρχονται σε μεγάλη ρήξη μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα καταρρέει – Ο Άγγελος στο πλευρό της

Παράλληλα η Ιουλία με τον Γιώργη ορίζουν ημερομηνία και βρίσκουν εκκλησία για τον γάμο τους. Ο Μάνος δίνει τελευταία ευκαιρία στη Μαρίνα, εκείνη όμως δεν κάνει πίσω.

Ο Στάθης παθιασμένος όσο ποτέ άλλοτε μπουκάρει μέσα στο σπίτι της Ιουλίας και ζητά εξηγήσεις. Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά κι ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του για να σώσει

πηγή

Η γη της ελιάς, 107-108 20/12/21. Η Ιουλία έπαιζε σε διπλό ταμπλό?

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *