Άγριες Μέλισσες – Συμμαχία σοκ: Ποιος βοηθάει Κορίνα και Μπάμπη;

Η Κορίνα και ο Μπάμπης θα βρουν έναν αληθινό σύμμαχο στις «Άγριες Μέλισσες», από εκεί που δεν το περιμένουν. Ποιος τους βοηθάει να γλιτώσουν από τον αδίστακτο Ακύλα;  Άγριες Μέλισσες – Συμμαχία σοκ: Ποιος βοηθάει Κορίνα και Μπάμπη;

Μπάμπης και Κορίνα φεύγουν μαζί από το Διαφάνι προς άγνωστη κατεύθυνση προκαλώντας την οργή του Ακύλα ο οποίος κινεί γη και ουρανό για να τους βρει.

Άγριες Μέλ

ισσες – Συμμαχία σοκ: Ποιος βοηθάει Κορίνα και Μπάμπη;
Ο Ακύλας δεν θέλει να πιστέψει ότι η αγαπημένη του κόρη τον πρόδωσε με αυτό τον τρόπο και ετοιμάζεται να τιμωρήσει τόσο αυτήν όσο και το Μπάμπη. Ειδικά τον τελευταίο ο Ακύλας του ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη καθώς είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. «Κάποτε τον έσωσα από το κολαστήριο της Λέρου και τώρα άπλωσε τα χέρια του στην ίδια μου την κόρη. Ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε Βαμβακά», μονολογεί και περιμένει την ώρα και τη στιγμή που θα τους φέρουν δεμένους μπροστά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 59-60-61-62-63 από 4/12 ως 12/12

Άγριες Μέλισσες – Συμμαχία σοκ: Ποιος βοηθάει Κορίνα και Μπάμπη;

Ο Μελέτης βοηθάει Κορίνα και Μπάμπη

Ο Μπάμπης με τη Κορίνα γνωρίζουν τις διαθέσεις του Ακύλα και μετρούν το κάθε τους βήμα. Στη δύσκολη αυτή ώρα του ζευγαριού εμφανίζεται μπροστά τους ως από μηχανής θεός ένας άνθρωπος για να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τον διώκτη τους. Ποιος είναι αυτός; Άγριες Μέλισσες – Συμμαχία σοκ: Ποιος βοηθάει Κορίνα και Μπάμπη;

Προς έκπληξη όλων είναι ο Μελέτης ο οποίος βρίσκει τον τρόπο να βοηθήσει το ζευγάρι να ξεφύγει από τα νύχια του αδίστακτου Ακύλα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 65 , 66

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *