Η Γη της Ελιάς: «Έθαψα την κόρη μου, δεν θα θάψω και τον γιο μου»

Η αγωνία κορυφώνεται. Ο Φίλιππος και η μικρή Στέλλα στην σειρά Η Γη της Ελιάς χαροπαλεύουν και δίνουν μάχη να κρατηθούν στην ζωή. Η Χάιδω σε απελπισία, δεν μπορεί να διανοηθεί πως θα πάθει κάτι κακό ο Φίλιππος αλλά και η εγγονή της στην σειρά Η Γη της Ελιάς και προσεύχεται γι΄αυτό. Η ίδια, όπως θα δείτε και στο αποψινό επεισόδιο, λέει πως δεν πρόκειται να θάψει και τον γιο της.  Η Γη της Ελιάς: «Έθαψα την κόρη μου, δεν θα θάψω και τον γιο μου»

Τι θα δούμε απόψε 12/5 στην Γη της Ελιάς;

Το κλίμα που επικρατεί στο νοσοκομείο είναι για ακόμα μια μέρα πολύ βαρύ. Τα νέα είναι άσχημα και η κατάσταση του Φίλιππου και της μικρής Στέλλας παραμένει πάρα πολύ κρίσιμη. Όλοι ελπίζουν και εύχονται σε ένα θαύμα. Χάιδω και Βασιλική βιώνουν εφιαλτικές ώρες έχοντας στο πλευρό τους τα άτομα που τις νοιάζονται και τις αγαπούν. Στάθης και Λυκούργος στέκονται βράχοι δίπλα τους, δίνοντας τους συνεχώς κουράγιο.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης με τη Δέσπω – Η Ιουλία με τον Γρήγορη

Η Γη της Ελιάς: «Έθαψα την κόρη μου, δεν θα θάψω και τον γιο μου»

Η Αρετή, μετά την επίθεση της Βασιλικής στο νοσοκομείο είναι ράκος. Για πρώτη φορά η ηρωίδα στεναχωριέται με όλα όσα συμβαίνουν και παραδέχεται πως την Βασιλική την ήθελε σκληρή, αλλά όχι με την ίδια.  Η Γη της Ελιάς: «Έθαψα την κόρη μου, δεν θα θάψω και τον γιο μου»

Η Ευτυχία τρομοκρατείται όταν κάνει τεστ εγκυμοσύνης και καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι έγκυος. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Η Ελένη ξεκινά συνεδρίες με τον Αλέξη, για να μιλήσει για όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν. Τέλος, η Χάιδω απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, στην ιδέα ότι μπορεί ο γιος της, Φίλιππος να χάσει την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην ζωή, τρελαίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης γίνεται φονιάς ξανά – Ποιον σκοτώνει;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *