Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τουςΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στον Μαθιό που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Δεν πρέπει κανείς να μάθεις την αλήθεια, καταστραφήκαμε.” λέει Καλλιόπη στο γιο της με τον Αντώνη να εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του. Εκείνος όμως καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η κατάλληλη στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί και να πεις σε όλους πώς είναι ο γιος του Καραπάνου;

Και μέσα σε όλα αυτά Βασιλική και Μαθιός ορίζουν ημερομηνία γάμου και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. “Ό, τι και να συμβεί δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Η αγάπη μας ξεπερνάει πάντα όλα τα εμπόδια” λέει ο Μαθιός στη Βασιλική και οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες του γάμου τους που προγραμματίζεται για το φινάλε της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Αυτή τη φορά ο Φραγκιαδάκης που ζει τη δική του απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Μαρίνας δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και να κλείσει οριστικά μία υπόθεση που προκάλεσε μόνο πόνο.

Όταν τηλεφωνεί στη Βασιλική για να την καλέσει ξανά για κατάθεση όλοι πια ξέρουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και πως ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά. Το χωριό όλο παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθώς γίνεται παντού γνωστό πως ο αληθινός δολοφόνος του Στεφανή κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Ένας άλλος αθέατος για πολλούς πρωταγωνιστής του δράματος βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο άθελά του. Ο Μανώλης νιώθει το ίδιο δίλημμα να του πέρνα θηλιά στο λαιμό. Αυτή τη φορά η Κλαίρη που ξέρει τα πάντα τον πιέζει να πει την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Νέες αποκαλύψεις για την Πάτρα – «Η Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από τριγωνικό πλέγμα θανάτου»

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Αλλά αυτή η πίεση μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Ο Μανώλης ξεσπάει με τους δυο τους να οδηγούνται από τη μία στιγμή στην άλλη στο χωρισμό.

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός βρίσκεται μπροστά σε μία εξίσου σημαντική και δύσκολη απόφαση. Στριμωγμένος όσο ποτέ πρέπει να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα του και προχωρά, χωρίς να ξέρει ότι ο Νικηφόρος έχει ήδη επισκεφτεί τον Αντώνη ψάχνοντας απαντήσεις για το δολοφόνο του πατέρα του.

Ο Φραγκιαδάκης που γνωρίζει καλύτερα από όλους πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες σε αυτή την υπόθεση αποφεύγει να του δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση