Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αντιγόνη και Φανή

Η Αντιγόνη και η Φανή θα έρθουν σύντομα αντιμέτωπες, στην γη της ελιάς. Η Φανή Αναστασίου, η θετή μητέρα του παιδιού της Αντιγόνης, θα εμφανιστεί στη σειρά, προκαλώντας σύγχυση στην οικογένεια των Βρεττάκων.  Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αντιγόνη και Φανή

Όταν πραγματοποιήθηκε η παράνομη αυτή υιοθεσία, οι δύο γυναίκες υποσχέθηκαν να μη μάθει ποτέ το παιδί την αλήθεια. Η Αντιγόνη αποφάσισε να μαθαίνει νέα του, χωρίς να το πλησιάζει σαν μητέρα. Άλλωστε, δεν ένιωσε ποτέ έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Τι λένε Στέφανος και Ιουλία ενώ παρακολουθεί η Αρετή;

Ο Ισίδωρος, αποφασισμένος να φτάσει στην εγγονή του, ζητάει από τον ντετέκτιβ του Μάνου να εντοπίσει τα στοιχεία της οικογένειας. Η Φανή Αναστασοπούλου, η δικηγόρος και θετή μητέρα του παιδιού, δέχεται τηλεφώνημα από τον Βρεττάκο, ο οποίος της ζητά να συναντηθούν.

Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αντιγόνη και Φανή

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Αντιγόνη ενημερώνεται για την επίσκεψη που ετοιμάζει ο πατέρας της, στην γη της ελιάς και τρέχει να προλάβει την Φανή. Η Φανή διώχνει τον Βρεττάκο από το σπίτι της και φωνάζει την Αντιγόνη, για να λογαριαστούν.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος: Περίληψη για το επόμενο επεισόδιο 6

Παρούσα σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να είναι και η Μαρία, ο συνδετικός κρίκος των δύο γυναικών. Η Φανή, εξοργισμένη που το παρελθόν της μικρής χτυπάει την πόρτα, διατάζει την Αντιγόνη να κρατήσει μακριά την οικογένειά της. Οι δυο τους τσακώνονται άσχημα, με την Φανή Αναστασίου να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση