Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα δίνει την χαριστική βολή στον Ακύλα

Ο Ακύλας κατάφερε να δείξει το σκληρό του πρόσωπο, ακόμη και στην ίδια του την κόρη. Όσο κι αν πάλευε η Κορίνα να υποστηρίζει πως ο Ακύλας είναι ένας άνθρωπος παρεξηγημένος, οι αντοχές της την εγκατέλειψαν, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Μπάμπης προειδοποιεί την αγαπημένη του πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Μόνο όταν δει κι εκείνη την αλήθεια στα μάτια του πατέρα της, θα καταφέρει να σταθεί απέναντί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Οργή Και Αγωνία Κυριεύουν Τον Λυκούργο

Ο Ακύλας, θέλοντας να πετύχει τον στόχο του με το αεροδρόμιο, τονίζει στην Κορίνα πως το διαζύγιο αυτό δε θα πραγματοποιηθεί, στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, δε διστάζει να της δείξει το σκληρό του πρόσωπο, με την ηρωίδα της σειράς να αντιλαμβάνεται -επιτέλους- τον άνθρωπο που έχει απέναντί της.

Πολύ σύντομα, η Κορίνα θα σταθεί πλάι στην μητέρα της, ζητώντας να την συμπεριλαμβάνουν στα σχέδιά τους. Θέλει να εξοντώσει την παράνομη δράση του πατέρα της, έχοντας απομυθοποιήσει την πατρική αυτή φιγούρα που τόσο θαύμαζε.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Λάμπρο μέσα στη φυλακή

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε μία άλλη Κορίνα Μεγαρίτη, που καμία σχέση δε θα έχει με αυτή που γνωρίσαμε στις αρχές. Το μίσος για τον ίδιο της τον πατέρα θα φουντώνει κάθε μέρα, όλο και περισσότερο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *