Ο μυστικό γάμος στην σειρά Αγγελική

Έρχεται κρυφός γάμος στη σειρά ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους πραγματοποιείται στην σειρά Αγγελική, υπό άκρα μυστικότητα, καθώς κανένας δεν φαίνεται να θέλει τελικά την Τζένη στην οικογένεια. Κανένας, εκτός από τον Στέφανο και την κόρη του! Έχουμε το αποκλειστικό!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Έπειτα από την απάτη του Μιλτιάδη Χανδρινού προς την οικογένεια Αργυρού, όλα έχουν αλλάξει. Και κυρίως η σχέση των μελών προς το πρόσωπο της Τζένης. Παρόλο που εκείνη αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του Στέφανου και όχι να ακολουθήσει τον πατέρα της στο εξωτερικό, η Αθηνά και ο Παύλος την αντιμετωπίζουν με δυσπιστία ή αλλιώς διατηρούν τις αμφιβολίες τους σχετικά με τις προθέσεις της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Το πρόσωπο που καθοδηγεί τη Τζένη κατά των Αργυρών

Βρίσκει λοιπόν τους πάντες εναντίον της εκτός από τον Στέφανο, που δεν αμφιβάλει ούτε λεπτό για τα συναισθήματά της. Στο πλευρό της, προς έκπληξη όλων, θα βρει και τη Δανάη, η οποία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και θα μετακομίσει μόνιμα με τον πατέρα της στο σπίτι της Τζένης. Εκτός έναν μυστικό γάμο, έχουμε και μια εγκυμοσύνη στη σειρά Αγγελική.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10

Ο μυστικό γάμος στην σειρά Αγγελική

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *