Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την ΜάνηΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη.

Ο Στέφανος Καπερνάρος καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ έντονα. Είτε με τη σχέση του με τη Μυρτάλη, είτε με την στάση του απέναντι σε διάφορα οικογενειακά ζητήματα.

Σύντομα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς, ο νεαρός αρχίζει να αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα που τον κρατάνε πίσω και αιτία γι’ αυτό είναι ο χωρισμός του από την Ελένη.

Έτσι αποφασίζει να αλλάξει σιγά-σιγά τακτική απέναντι σε κάποια πρόσωπα με πρώτο και καλύτερο τη μητέρα του την Αρετή άλλα και να αφήσει πίσω του ψυχοφθόρες καταστάσεις που του έχουν κοστίσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα ανακοινώνει πως είναι έγκυος

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη

Έτσι ο νεαρός συναντιέται με την Ελένη και της ζητάει να κάνουν μία συζήτηση σχετικά με τα σωστά και τα λάθη που έκαναν στη σχέση τους και οδηγήθηκαν στην τόσο γρήγορη λέξη της.

Όπως και γίνεται. Μάλιστα ο Στέφανος δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος και στη συνέχεια προτείνει στην κοπέλα να κάνουν μία νέα αρχή. Η Ελένη αν και δείχνει επιφυλακτική ανταποκρίνεται θετικά. Ωστόσο η Αρετή μαθαίνει γι’ αυτήν την εξέλιξη και αντιδρά αρνητικά.

 

Αυτή τη φορά όμως ο Στέφανος θέτει επιτέλους τα όριά του. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο νεαρός, συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία προκειμένου να κάνει το συντομότερο δυνατόν ένα ταξίδι εκεί. Μάλιστα όταν ενημερώνει σχετικά την Ελένη εκείνη του εξομολογείται πως θέλει πολύ να τον ακολουθεί και ότι αυτό το ταξίδι θα κάνει καλό και στους δύο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνει στα πράσα Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη
Γρήγορα λοιπόν το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει στις αποσκευές του και φεύγει για την Ισπανία. Μόνο που αυτό το ταξίδι ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα ζωή τους.

Και αυτό γιατί ο Στέφανος και η Ελένη αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν τη Μάνη για να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα. Ποια θα είναι η αντίδραση της Αρετής όταν το μάθει;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *