Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Φαρμάκη

 

Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Φαρμάκη

Μία σύλληψη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά Σασμός.Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Φαρμάκη

 

Όπως φαίνεται, αυτό θα συμβεί σε έναν από τους πιο αδίστακτους ήρωες της σειράς. Ο οποίος αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο σκληρός όπως όλοι νόμιζαν.

Στον Σασμό οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μάλιστα φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Φαρμάκη. Ο Ευθύμης για πρώτη φορά θα νιώσει ότι φοβάται πολύ. Αφού όπως φαίνεται οι δυναμικές αρχίζουν και αλλάζουν. Κι ο Ευθύμης κινδυνεύει πλέον πάρα πολύ να χάσει την παντοδυναμία του στον χώρο της νύχτας και της παρανομίας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα σαμποτάρει το δολοφονικό σχέδιο του Ανδρέα

Και όλα αυτά από μία σύλληψη. Συγκεκριμένα, η είδηση ότι περνούν χειροπέδες στον Γαλετάκη, θορυβεί τον ήρωά μας. Μετά την ανάκρισή του ο Γαλετάκης αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία και ο φόβος του Φαρμάκη γίνεται ακόμη μεγαλύτερος.

Είναι σίγουρος ότι ο Γαλετάκης σύντομα θα αρχίσει να τον εκβιάζει. Και δεν θα πέσει έξω. Ο εκβιασμός ξεκινά ήδη και ο Ευθύμης ψάχνει να βρει πώς θα ξεφορτωθεί τον… κακό μπελά που μπορεί να τινάξει στον αέρα όλη του την προσπάθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Δεν είναι όμως το μοναδικό «αγκάθι» για τον Φαρμάκη, ο οποίος θα έχει ακόμη ένα δυνατό αντίπαλο απέναντί του. Ποιος είναι αυτός; Η Στέλλα. Η πανέμορφη δικηγόρος θα μάθει ότι ο Φαρμάκης κρύβεται πίσω από το ατύχημα του πατέρα της.

Και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσει έτσι. Ορκίζεται ότι θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Ευθύμη. Ο τελευταίος δεν το ξέρει, αλλά η Στέλλα αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για εκείνον.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *