Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε αυτό»

Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε αυτό»Μπορεί να είναι και επίσημα πλέον μαζί αλλά τα εμπόδια που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν η Αθηνά μαζί με τον Ιάκωβο στην σειρά Η Γη της Ελιάς θα είναι πολλά. Η σχέση τους θα παραμείνει κρυφή αλλά όλο και κάποιος θα είναι αυτός που θα καταλάβει πως κάτι τρέχει στην ζωή των δυο ηρώων γεμίζοντας τους φόβο.

Τι φοβάται η Αθηνά στην Γη της Ελιάς;

Πολύ σύντομα, η Ιουλία θα καταλάβει πως ο αδερφός της Ιάκωβος είναι ερωτευμένος. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και σε αυτόν και την Αθηνά η οποία τρέμει την αλήθεια. Το γεγονός ότι η σχέση τους μπορεί να αποκαλυφθεί θα προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στην Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στο φως το σκοτεινό παρελθόν του Ιπποκράτη

Μπορεί ο Ιάκωβος να είναι τρισευτυχισμένος με όλα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην ζωή του αλλά όσον αφορά την Αθηνά δεν ισχύει το ίδιο. Μπορεί η ίδια να του είπε το πολυπόθητο ναι αλλά το μυαλό της θα κάνει περίεργες σκέψεις. Η ηρωίδα φοβάται πως κάποια στιγμή θα το πληρώσουν όλο αυτό και κάτι τέτοιο δεν θα το αντέξει.

Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε αυτό»

Η κατακραυγή θα είναι μεγάλη και η είδηση αυτή θα γίνει σίγουρα θέμα συζήτησης στην Μάνη. Η γυναίκα συνεχώς του υπενθυμίζει τους ενδοιασμούς της αλλά ο Ιάκωβος δεν δείχνει να τα λογαριάζει όλα αυτά. Είναι τόσο ευτυχισμένος που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα και κανένας. Πως θα διαχειριστεί άραγε τους φόβους της η Αθηνά στην σειρά Η Γη της Ελιάς και ποιοι θα είναι αυτοί που θα σταθούν στο πλευρό της;

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: τροχαίο ατύχημα για Άννα και Δημήτρη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *