Survivor Spoiler 26/12: Η Ομάδα Που Κερδίζει Τον Πρώτο Αγώνα

Survivor Spoiler 26/12: Ο πρώτος αγώνας στο φετινό Survivor είναι επεισοδιακός, με αρκετό πάθος, ένταση, ανταγωνισμό και τραυματισμούς. Οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές κι έτοιμες να παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη χρονιά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Survivor Spoiler 26/12: Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα

Ο Ατζούν έχει θέσει τους όρους του, οι ομάδες έχουν καθοριστεί και δε θα υπάρξει εύκολα οικειοθελής αποχώρηση. Αντιθέτως, θα δούμε πολλές εκπλήξεις και νέες προσθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας τραυματισμός στους μαχητές ανέτρεψε τις ισοροπίες, και οι Διάσημοι θα είναι εκείνοι που τελικά θα απολαύσουν τη νίκη του πρώτου τους αγώνα. Ένα ακόμη ντέρμπι θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτες φέτος είναι πάρα πολύ δυνατοί και παθιασμένοι με τους αγώνες.

Διαβάστε Επίσης  Ποιο είναι το πιο έξυπνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σύμφωνα με έρευνα;

Ο Γιώργος Λιανός θα είναι εκεί και θα ανακοινώσει ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον πρώτο αγώνα στο Survivor (που, όπως αναφέραμε στο παραπάνω Spoiler, θα είναι η κόκκινη). Οι Διάσημοι λοιπόν θα απολαύσουν το πρώτο έπαθλο, ενώ ένας ακόμη αγώνας ασυλίας θα πραγματοποιηθεί, κορυφώνοντας την αγωνία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *