Η Γη της Ελιάς: Μαλλιά κουβάρια Μυρτάλη με Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού μαλλιά κουβάρια γίνονται η Μυρτάλη με την Ιουλία.

Είναι γνωστό πως η Μυρτάλη πλέον έχει στα χέρια της το 51% των επιχειρήσεων των Βρεττάκων και είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποδείξει σε όλους αλλά και στον εαυτό της ότι είναι σε θέση να αναλάβει μία επιχείρηση και να την εκτοξεύσει.

Από την άλλη ο Ισίδωρος μετά τα νέα για το παιδί της Αντιγόνης δεν έχει χρόνο και όρεξη να ασχοληθεί με τις κινήσεις της ανιψιάς του. Έχει άλλα προβλήματα να τον απασχολούν και έχει πέσει με τα μούτρα σε αυτά ενώ κακά τα ψέματα όλοι ξέρουμε πως μία αποτυχία της Μυρτάλης θα τον βόλευε ιδιαίτερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει άτομα να απειλήσουν τον Κωνσταντίνο

Η Μυρτάλη λοιπόν ξεκινάει και γίνεται αλαζονική και μάλιστα βγάζει στην επιφάνεια χαρακτηριστικά του πατέρα της. Παρόλα αυτά ο Ιάκωβος και η Αθηνά είναι πάντα στο πλευρό της και την συμβουλεύουν για κάθε της κίνηση.

Η αλαζονεία της, την κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα κι έτσι ξεκινάει να χάνει τεράστια ποσά της εταιρίας και να κινδυνεύει να την στείλει στα βράχια. Η Ιουλία αντιλαμβάνεται αυτές της τις λάθος κινήσεις και αποφασίζει να συνετίσει την ανιψιά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αργυρώ, έλα να μείνεις μαζί μας, με το παιδί»

Στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς Ιουλία και Μυρτάλη θα γίνουν μαλλιά κουβάρια αφού θα έχουν μεταξύ τους έναν έντονο διάλογο. Η Ιουλία θα της λέει ότι πρέπει να ρωτάει κάποιον που ξέρει το αντικείμενο προτού πράξει με την Μυρτάλη να μην δίνει σημασία στα λόγια της.

Θα καταφέρει η Ιουλία να επαναφέρει την λογική στην Μυρτάλη ή οι επιχειρήσεις των Βρεττάκων κινδυνεύουν με χρεοκοπία εξαιτίας της; Πώς θα είναι οι σχέσεις της Ιουλίας και της Μυρτάλης μετά από αυτόν τον έντονο καυγά τους; Αναμένουμε για την συνέχεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *