Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εκρηκτικές -Αντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει.  Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δίνει το νεφρό της στη κόρη της

Ωστόσο δίπλα στον πατέρα της στέκεται πάντα η Βασιλική που του δίνει κουράγιο, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα της.

Από τη μεριά της Αρετής δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη: Δεν μου λες; Δεν ντρέπεσαι να βάζεις λόγια στον γιο μου για μένα. Αμ, καλά σε κατάλαβα τι φίδι είσαι! Ευτυχώς, Παναγία μου, που σε έδιωξε και ησύχασε το παλικάρι μου, της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η κρυψώνα του Μπάμπη και της Κορίνας

Οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδεχθεί ισχυρός χαρακτήρας. Και οι επιθέσεις δεν σταματάνε εκεί. Στη συνέχεια η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο: Άντε, να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις, που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει, της λέει και, όπως είναι επόμενο, οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *