Τρία Μίλια: Θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας – Παντρεύονται οι…

Οι εξελίξεις της επόμενης 30-3/2 εβδομάδας

Χαμός αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα στην σειρά του STAR, Τρία Μίλια (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) καθώς παντρεύεται ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, όσο όμως ο Στέφανος παραμένει εξαφανισμένος.

Οι εξελίξεις της επόμενης 30-3/2 εβδομάδας στα Τρία Μίλια
ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Γεράσιμος και η Κάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πίσω από αυτά που συνέβησαν κρυβόταν ο Στέφανος. Ο Μιχάλης νιώθει πληγωμένος, αλλά μέσα του ελπίζει ο αδελφός του να είναι ζωντανός. Η Φωτεινή, ο Νικόλας και η Μάνια στέκονται στο πλευρό του. Ο Πέτρος γυρίζει από τους αγώνες κολύμβησης έχοντας κερδίσει ένα μετάλλιο και η Κλειώ ενθουσιάζεται. Ο Ευθύμης πιστεύει πως πίσω από τα γεγονότα ίσως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο, εκτός από τον Στέφανο. Ο Τίμος λέει στον Ευθύμη ότι ανακάλυψε ποιος είναι ο δολοφόνος της Ιβάνκας.

ΤΡΙΤΗ

Το Λιμενικό σταματάει τις έρευνες για την ανεύρεση του Στέφανου και ο Γεράσιμος με την Κάτια χάνουν τις ελπίδες τους. Η Φωτεινή προσπαθεί να στηρίξει τον Μιχάλη και να τον βοηθήσει να αναρρώσει. «Είμαι σίγουρη πως είναι ζωντανός και προσπαθεί να βρει τρόπο για να επιστρέψει στο σπίτι του. Μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό, θα δεις ότι ο Στέφανος είναι δυνατός. Ο,τι και να του έχει συμβεί θα τα βγάλει πέρα», λέει στον άντρα που αγαπά, αλλά εκείνος έχει χάσει τις ελπίδες του και δεν ξέρει τι να υποθέσει. Στο μεταξύ, ο Στέφανος έχει καταλήξει τραυματισμένος στο σπίτι της Ανθής (Στεφανία Γκουρνέλου), μιας νεαρής νοσοκόμας που τον περιθάλπει. Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Χάρης θα της κάνει πρόταση γάμου και προσπαθεί να τον αποφύγει.

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Ο Νικόλας, με αφορμή την εξαφάνιση του Στέφανου, προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Γεράσιμο, αλλά εκείνος παραμένει τυπικός απέναντί του. Ο Πέτρος κανονίζει με τον προπονητή του να γραφτεί σε έναν όμιλο στην Αθήνα, προκειμένου η Κλειώ να έχει ένα κίνητρο να περάσει τις εξετάσεις της και να πάει μαζί του. «Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να είμαι μαζί της. Δεν θέλω να μείνω πίσω», του εξηγεί. Ο Γεράσιμος ενημερώνει την Κάτια ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι τους.Ο Ευθύμης, με τη βοήθεια του Τίμου και της Φωτεινής, προσπαθεί να παγιδεύσει τη Λίζα, προκειμένου να παραδεχτεί όλα όσα ξέρει. Αλλά και ο Μιχάλης έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο γραφείο του…

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Στέφανος, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει και εμφανίζεται μπροστά στον αδελφό του. Ο Μιχάλης παθαίνει σοκ και ο Στέφανος του εξομολογείται την αιώνια έχθρα απέναντί του και του εξηγεί για ποιο λόγο ήθελε να τον βλάψει. Ο Τίμος, ο Ευθύμης και η Φωτεινή ανακρίνουν τη Λίζα, που παραδέχεται ότι το «Μάτι» είναι η μητέρα της. Της ζητούν να τους βοηθήσει να την παγιδεύσουν, αλλά το σχέδιο αποτυχαίνει. Η Κλειώ και ο Πέτρος λύνουν το μυστήριο της παρεξήγησης ανάμεσα στον Χάρη και στην Ελένη. Η Ματίνα επισκέπτεται τον Γεράσιμο και ανακοινώνει ότι αγόρασε το σπίτι του για να μένει εκεί η κόρη του Γεράσιμου, η Λίζα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λίγο αργότερα, απειλεί με το όπλο της την Κάτια, ενώ αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι θέλει να του στερήσει τα πάντα για να τον κάνει να πληρώσει. «Κάποτε με απέρριψες ενώ είχα το παιδί σου στην αγκαλιά μου. Συνέχισες τη ζωή σου και δεν έδωσες ποτέ ξανά σημεία ζωής. Ηρθε η στιγμή να πληρώσεις για όλα», του λέει. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος και η Ματίνα σημαδεύει τον Μιχάλη, αλλά ο Στέφανος μπαίνει μπροστά. Την ίδια στιγμή, φτάνει και η Λίζα και απειλεί με όπλο τη μητέρα της. Η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και στις κόρες της την απόφασή της να παραμείνουν μια ενωμένη οικογένεια. Δεκατέσσερις μήνες μετά, οι κακές μέρες για τη Δρακόνησο φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και ένας γάμος γεμίζει χαρά τους κατοίκους του νησιού!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *