Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Κορίνα λέει στην Ζωή πως “τολμάς να μου κάνεις μαθήματα ηθικής εσύ;”.

Και ενώ η Κορίνα έχει ανακοινώσει στον πατέρα της πώς θα πάρει διαζύγιο από τον Μελέτη στη συνέχεια εκείνη συνεχίζει τα κρυφά ραντεβού με τον Μπάμπη. Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, σε ένα από αυτά η Ζωή τους πιάνει στα πράσα να φιλιούνται.

Σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Το μόνο που ξέρει είναι πως το νεαρό ζευγάρι κινδυνεύει. Και αυτή τη φορά παρά τις αντιρρήσεις της Κορίνας η Ζωή είναι αποφασισμένη να τους ανοίξει τα μάτια για το ποιον του πατέρα της.

“Σας είδα με τον Μπάμπη” της λέει και η Κορίνα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. “Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει το μάθει ο Μελέτης ή ο πατέρας σου;” τη ρωτάει και η μικρή αντιδράει. “Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής που κεράτωνες τον πατέρα μου όσο ήταν στη φυλακή;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό μυστικό των Βρεττάκων στη φόρα

Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Στο κάτω-κάτω εγώ χωρίζω και επίσημα με τον Μελέτη.” Η Ζωή προσπαθεί να την προσεγγίσει με το καλό:” Μην την πας εκεί την κουβέντα Κορίνα και για μία φορά έστω άκουσε αυτά που σου λέω. Θα σε σκοτώσει και τους δύο ο πατέρας σου αν το μάθει.

Όση αδυναμία και αν σου έχει είναι κάποια πράγματα που δεν τα συγχωρεί Δεν έχεις ιδέα γιατί ικανός ο πατέρας. Να είσαι πιο προσεκτική.” Η Κορίνα δείχνει να μην τη νοιάζει αλλά επηρεάζεται από τα λόγια της μητέρας της και συζητάει με τον Μπάμπη τα όσα έγιναν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Γεωργία και Στρατής μπλέκουν σε δολοφονία

Εκείνος δείχνει ανήσυχος. “Υπάρχει περίπτωση να πει κάτι στον πατέρα σου; Δεν είναι έτσι όπως τον βλέπεις Κορίνα μου. Εσένα είναι ο πατέρας σου και είναι λογικό να τον αγαπάς και να τον έχεις ψηλά.

Όμως για ‘μας δεν είναι ο άγιος άνθρωπος που εσύ έχεις το μυαλό σου.” της επισημαίνει και εκείνη αρχίζει πλέον να αμφιβάλλει για τον Ακύλα.

Την ίδια ώρα η Πηνελόπη ανακαλύπτεις στην ατζέντα του Μελέτη μία σημαντική πληροφορία που της δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για το φόνο του Γραμματικού. Με μία ανατρεπτική κίνηση προσεγγίζει πρόσωπο που θα τη βοηθήσει στην έρευνα της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *