13/6/2018 :Απεργούν οι οδηγοί ταξί

13/6/2018 :Απεργούν οι οδηγοί ταξί

Σε 24ωρη απεργία από τις 6.00 το πρωί προχώρησαν σήμερα οι οδηγοί ταξί, καταγγέλλοντας πως οι θεσμοί επιθυμούν «να βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην Uber».

Οι εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν οι εταιρείες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με οδηγό ζήτησαν οι θεσμοί και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ».

Διαβάστε Επίσης  Μελιτζάνες παπουτσάκια

Όπως συμπληρώνουν, «η ελληνική κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης αρνήθηκαν μια τέτοια προοπτική, ωστόσο είναι σε δύσκολη θέση, αφού τέθηκε ζήτημα ακόμα και μη συμφωνίας για την αξιολόγηση».

Τονίζουν επίσης πως «η έλλειψη σεβασμού από διεθνείς και εγχώριους νταβατζήδες της τουριστικής βιομηχανίας όχι μόνο στους νόμους του ελληνικού Κράτους, αλλά και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστούν προσβολή και χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Διαβάστε Επίσης  Επίδομα στέγασης: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τη χορήγησή του

Το ΣΑΤΑ υπογραμμίζει πως «ξεκινάμε με 24ωρη απεργία, από τις 13/6/2018 (6 π.μ) η οποία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κλείσει οριστικά το ζήτημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *