Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Καραπάνος πεθαίνει.

Φαίνεται πως ο Σασμός θα μας αποχαιρετήσει με δύο τουλάχιστον αποχωρήσεις. Η πρώτη αποχώρηση από τον Σασμό έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες και μιλάμε για τον αγαπημένο κατά τα άλλα Άγγελο ο οποίος σκοτώνεται από τα χέρια της Καλλιόπης.

Για όσους δεν ξέρουν, ο Άγγελος διεκδίκησε περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στην μητέρα του και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας από τον Μαθιό και τον Αστέρη. Αυτό φυσικά, δεν θα μπορούσε να το συγχωρέσει η Καλλιόπη κι έτσι, του στέλνει δολοφονική ενέδρα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένας φόνος ανατρέπει τις ζωές όλων

Εκτός από τον Άγγελο όμως άλλη μία αποχώρηση από την σειρά θα συζητηθεί. Μιλάμε φυσικά για τον Καραπάνο, ο οποίος θα πεθάνει μέσα στην φυλακή. Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί και κάπως προβλέψιμοι. Έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και όπως λέει και ο σοφός λαός…όποιος πηδάει πολλά παλούκια (την ξέρετε την συνέχεια).

Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Έτσι λοιπόν θα φύγει κάπως άδοξα από την σειρά όμως πριν φύγει θα μάθει τα πάντα για τον γιο του, τον Γεράσιμο και θα καταλάβει επιτέλους γιατί τέτοιο μίσος προς το πρόσωπό του. Πάντως, επειδή δεν θέλουμε να σας αποχαιρετήσουμε με πίκρα έρχονται και νέα πρόσωπα στον Σασμό. Νέα και πολλά υποσχόμενα. Περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *