Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος με τον Αλέξη

Ο Κουράκος και ο Αλέξης βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς. Μία καταγγελία στα κεντρικά γραφεία της Μάνης, θα είναι αρκετή για να ανάψει “φωτιές” μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών!

Ο Αλέξης αρχίζει απροκάλυπτα να πολιορκεί την Ελένη, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της. Η εμμονή του χειροτερεύει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Η Ελένη, αναζητά ψυχολογική στήριξη από τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων στην Αρεόπολη, με αποτέλεσμα οι συναντήσεις της με τον Αλέξη να γίνονται όλο και πιο τακτικές.

Η κατάσταση μεταξύ τους ξεφεύγει. Ο Αλέξης πολύ σύντομα θα δει στο πρόσωπό της την Μυρτάλη και ο εφιάλτης θα ξεκινήσει. Θα αρχίσει να την κυνηγάει, να την παρακολουθεί, να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα πίσω της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κουράκος και Στάθης πιάνονται στα χέρια


Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Ελένη θα φτάσει στα όριά της και θα τρέξει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Κουράκος θα αποδειχθεί για ακόμη μια φορά σανίδα σωτηρίας, βοηθώντας τη νεαρή ηρωίδα να σταθεί στα πόδια της.

Μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, ο αστυνόμος θα καλέσει τον ένοχο στο γραφείο του. Ο Αλέξης και ο Κουράκος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στην γη της ελιάς, με τον Γιώργη να αναζητά απαντήσεις για την περίεργη, αυτή, συμπεριφορά του.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες ΣΚΑΙ – Πρεμιέρα 27/09, Επεισόδια 1-2-3-4-5

Στη μέση θα βρεθεί η Μαργαρίτα, η οποία θα είναι ανίκανη να χειριστεί την κατάσταση. Θα πλησιάσει τον γιο της, ικετεύοντας να της πει την αλήθεια. Για ακόμη μια φορά, ο Αλέξης θα χρησιμοποιήσει άφθονες δικαιολογίες, για να καλύψει το αληθινό του πρόβλημα. Η ζωή της Ελένης κινδυνεύει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *