Σασμός: Μάρτυρας κλειδί βλέπει το φονικό του Πέτρου και το σκάει

Σασμός: Μάρτυρας κλειδί βλέπει το φονικό του Πέτρου και το σκάειΜια μεγάλη τραγωδία έρχεται στη δραματική σειρά του ALPHA, που θα φέρει τα άνω κάτω. Ο φόνος του Πέτρου είναι πλέον γεγονός στο «Σασμό» κι ένας μάρτυρας που θα δει όλη τη δολοφονία θα το βάλει στα πόδια από τον φόβο και τον πανικό. Τι πραγματικά θα συμβεί;

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Ο Αστέρης παίρνει άθελά του τη ζωή του Πέτρου. Μία τραγωδία επαναλαμβάνεται. Οι δύο οικογένειες γίνονται ξανά εχθροί κι ο σασμός απομακρύνεται σταδιακά. Ο Πέτρος κι ο Αστέρης θα έρθουν σε μία έντονη λογομαχία η οποία θα έχει ένα άδοξο τέλος. Ένα πρόσωπο, όμως θα τα δει όλα και θα το στοιχειώσει για όλη του τη ζωή.

Όλα ξεκινούν όταν ο Αστέρης πάει να βρει τον Πέτρο. Ο Βρουλάκης όμως βρίσκεται σε ραντεβού με τη Σεμίνα. Θα αφήσει για λίγο την κοπέλα του και θα της ζητήσει να μείνει στο αυτοκίνητο. Η Θοδώρα μόλις έχει αποκαλύψει στην αστυνομία ότι ο Πέτρος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Όταν το μάθει ο Αστέρης νιώθει προδωμένος και πάει να του ζητήσει τα ρέστα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το θαύμα στην Άνω Ποριά έγινε

Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

Ο φόνος του Πέτρου και ο φόβος της Σεμίνας

Ο Αστέρης εξοργισμένος απαιτεί να μάθει από τον Πέτρο γιατί είπε ψέματα ότι ήταν με την Αργυρώ, ενώ εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Ο Πέτρος προσπαθεί να του πει ότι είναι αθώος. Γρήγορα, όμως, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια. Ο Πέτρος βγαίνει εκτός εαυτού και απειλεί τον Αστέρη να μείνει μακριά από την αδερφή του.

Σασμός: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια

Η κατάσταση θα ξεφύγει όταν ο Βρουλάκης τραβήξει το όπλο για να τρομάξει τον Σταματάκη. Ο Αστέρης όμως δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα βγάλει κι εκείνος όπλο. Ένα μοιραίο λάθος όμως θα οδηγήσει στον φόνο. Ο Αστέρης πατάει τη σκανδάλη κι ο Πέτρος πέφτει στο έδαφος αβοήθητος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

Η Σεμίνα είναι μάρτυρας στο φονικό του Πέτρου στο «Σασμό». Έχει δει τα πάντα και δεν μπορεί να το πιστέψει. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Φόβος την κυριεύει κι η πρώτη της αντίδραση είναι να τρέξει μακριά. Τρέχει μέχρι να μην μπορεί άλλο. Εξαφανίζεται από προσώπου γης κι επιλέγει να σιωπήσει. Η Σεμίνα δεν θα παραστεί ούτε καν στην κηδεία του Πέτρου, από τις ενοχές και τις τύψεις… Θα μιλήσει ποτέ ή θα θαφτεί το μυστικό μαζί της;

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *